WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

the_content(); doesn't SHOW! why? (1 post)

  1. rrmia
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi,

    In my single.php I have the following loop code to bring in posts. But this only generates the title, time and comment box. Why isn't the content of the post generating as well ? Please and thank you!

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    							<article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class('clearfix'); ?> role="article" itemscope itemtype="http://schema.org/BlogPosting">
    
    								<header class="article-header">
    
    									<h1 class="entry-title single-title" itemprop="headline"><?php the_title(); ?></h1>
                      					<p class="byline vcard"><?php printf(__('Posted <time class="updated" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time> by <span class="author">%3$s</span> <span class="amp">&</span> filed under %4$s.', 'bonestheme'), get_the_time('Y-m-j'), get_the_time(get_option('date_format')), bones_get_the_author_posts_link(), get_the_category_list(', ')); ?></p>
    
    								</header> <!-- end article header -->
    
    								<section class="entry-content clearfix" itemprop="articleBody">
    									 <?php the_content(); ?>
    								</section> <!-- end article section -->
    
    								<footer class="article-footer">
    									<?php the_tags('<p class="tags"><span class="tags-title">' . __('Tags:', 'bonestheme') . '</span> ', ', ', '</p>'); ?>
    
    								</footer> <!-- end article footer -->
    
    								<?php comments_template(); ?>
    
    							</article> <!-- end article -->
    
    						<?php endwhile; ?>			
    
    						<?php else : ?>
    
    							<article id="post-not-found" class="hentry clearfix">
    					    		<header class="article-header">
    					    			<h1><?php _e("Oops, Post Not Found!", "bonestheme"); ?></h1>
    					    		</header>
    					    		<section class="entry-content">
    					    			<p><?php _e("Uh Oh. Something is missing. Try double checking things.", "bonestheme"); ?></p>
    					    		</section>
    					    		<footer class="article-footer">
    					    		    <p><?php _e("This is the error message in the single.php template.", "bonestheme"); ?></p>
    					    		</footer>
    							</article>
    
    						<?php endif; ?>


    [Please use the code buttons when posting code here - as is, your code may have been damaged by the forum's parser]

Reply

You must log in to post.

About this Topic