WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

The Tag cloud leads to not found-page (5 posts)

  1. meldominguez
    Member
    Posted 4 years ago #

    I did: I activated the tag cloud widget and clicked on a tag.

    I saw: After clicking on a tag it doesn't show all my posts. Instead I only see a message that says "Sorry, no posts matched your criteria."

    I expected: To see a list of the posts saved under that tag.

    How do I fix this? I can't find a solution on the forums...

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Unless you provide a link to a page demonstrating the problem, no one will be able to offer much in the way of specific help.

  3. meldominguez
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok, this is my website http://www.mlmsuccesscoach.com where you can see on the sidebar the tag cloud widget. If I click on a tag like this http://www.mlmsuccesscoach.com/tag/attraction-marketing it takes me to a page in my website that says "Sorry, no posts matched your criteria."

    Is there something I can do to fix this?

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems?

    - resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin? Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - resetting your custom permalinks back to the default setting. If that works, then review Using_Permalinks before setting a custom permalink structure back up again.

  5. meldominguez
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok I found the plugin that's creating the problem. It's the Ultimate Tag Warrior. I have deactivated and the tag cloud widget now works. Thank you very much for your help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic