WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Flowplayer HTML5 for WordPress
[resolved] the "sent to editor" button is inactive (5 posts)

  1. sazgur
    Member
    Posted 1 year ago #

    I downloaded this plugin and started to test it. but the "sent to editor" button is inactive. I mean it's not possible to click it. so I can't use this plugin. what is the reason?

    Another question, how can I change the main player in my wordpress to FlowPlayer? Now, my theme is using JPlayer.

    http://wordpress.org/extend/plugins/flowplayer5/

  2. Ciprian Popescu
    Member
    Posted 1 year ago #

    I noticed this too, but I also noticed that after you paste a video URL, you have to wait to read the video information (about 4-5 seconds sometimes) then the button activates.

    I have also noticed that sometimes I need to paste all 3 video formats before the button becomes active. I never have all 3 formats available, only .mp4.

  3. sazgur
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, the same condition. but, I waited almost for 4-5 minutes, still the same. the botton did nor activated. I also added all 3 formats, even I don't have all of them, still the same. what is the problem?

  4. anssi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The button becomes activated once the video preview is shown. For the preview to work you need to provide a video file that is supported by your web browser. See here for some info on video formats on different browsers: http://flowplayer.org/docs/#video-formats

    I will soon release a new version of this plugin where this is better explained in the UI.

  5. sazgur
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, It's like that. Chrome is still not availabel, but IE 9 is Ok AS the Author said.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.