WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [closed] The requested URL was not found on this server (9 posts)

  1. noumanniazi
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am newbie on WordPress. So i got this problem, When i open my website it says Not Found. I contact with my hosting company if there is some kind of their problem and they ask me to check my error_log file to fix it.When i check my error_log file with notepad it has many error with meta robot so i delete that plugin but Website is still not working.What should i do now.

  2. darrenmeehan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Does your site actually load at all? Does your theme display this error? I don't think anything todo with meta robot will affect this.

  3. noumanniazi
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have all access to my WordPress admin account i can update my website but none of the links are working.My home page says "The requested URL was not found on this server""Apache Server at xxxxxxxxxxxx Port 80.and other links give 404 error.My error_log file give many errors named as Meta Robot that's why i delete it but still site is not displaying any thing.Yesterday i was getting same problem only on Home page but now all pages and posts are not working.

  4. darrenmeehan
    Member
    Posted 2 years ago #

    hmm, I'm not totally sure what the issue is. check your .htaccess file is correct.

    If this doesn't work - Try uploading all your WordPress files again - excluding your wp-config.php, .htaccess and wp-content folder.

  5. root_admin
    Member
    Posted 2 years ago #

    simple make a hello world index.html file and upload it into you root folder ( public_html ) than navigate to youdomain.com see if the hello world is working . if yes you should check you wordpress configuration files!

  6. noumanniazi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for Your all help and Darren Meehan you were right it is just an error in my theme.I just uninstall it and install it again and Now my site is working fine.
    Darren Meehan and root_admin thanks for your help..

  7. darrenmeehan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Glad to hear you got it fixed! Happy to help :D

  8. michaeljamin
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi! Man I'm new to this. Is this where I post a question for tech support? If not, where do I do that? Thanks

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    As per the Forum Welcome, please post your own topic. Posting in an existing topic prevents us from being able to track issues by topic. Added to which, your problem - despite any similarity in symptoms - is likely to be completely different.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic