WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] The Loop quit working (6 posts)

  1. timediva
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hi,

    I created a static front page and include the rss loop to pull the 5 most recent posts.

    This was working great for several months and then about 3 weeks ago it quit. It went back to show the first 5 post and won't update... those first 5 post are when the blog was first created.

    I upgraded from 2.1.3 to 2.2 yesterday and it didn't solve the problem.

    The problem seems to be with the loop because the RSS feed works fine.

    Can anybody offer any suggestions as to why it stopped updating and went back to showing the first 5 post?
    http://www.simpletimemanagement.com

    I use this same loop code on another site with no problems.

    Thank

  2. MichaelH
    Member
    Posted 7 years ago #

    What happens when you use the WordPress Default 1.6 theme?

  3. timediva
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hi Mike,

    Same thing... I tried the default when it stopped.

    Thanks

  4. DianeV
    Member
    Posted 7 years ago #

    In your WordPress admin panel, can you see posts that came after the initial five posts?

  5. timediva
    Member
    Posted 7 years ago #

    Diana,

    Yes you can... I think it's something on the hosting server... I set up a test blog on another server, imported the content and uploaded a test index page and it pulled the loop pulled the most recent post.

    I'm in the process of moving the site to another server.

    Ann

  6. timediva
    Member
    Posted 7 years ago #

    Moving the site to a new server did the trick... I can only assume something become corrupt on the database of the other server

    Ann

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic