WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

The images in my website are not showed. Please help (12 posts)

  1. mtrhuynh
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just got some problem with my website. The images on my website are not showed. They worked very good in a few days ago. My website is multisite.
    Please see it here: http://learningvn.org/learnvietnamese/files/2012/11/tones.jpg
    But I can see it in my cpanel.
    I didn't use any plugin to display images.
    I don't know what happened with my website. Please help me.

  2. What's in your .htaccess?

  3. mtrhuynh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here it is:

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # uploaded files
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]
    
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule  ^[_0-9a-zA-Z-]+/(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L]
    RewriteRule  ^[_0-9a-zA-Z-]+/(.*\.php)$ $1 [L]
    RewriteRule . index.php [L]

    I dont know what's wrong?

  4. mtrhuynh
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried to disable most of my new plugins, but nothing was changed.
    Maybe it's because I used class blogging plugin? But after I removed it, my website was still the same.

  5. mtrhuynh
    Member
    Posted 1 year ago #

    It seems it happened after I upgrade my site to 3.4.2 version.
    Please help me to get my images back. I still see it in my blogdir.
    But I saw in some topics, they said that the images should be in /wp-content/uploads, right?
    The images in my uploads folder are working on my website, just the images in blogdir (for my post) are not.
    Here you can see: http://learningvn.org/

  6. No, your's are in blogs.dir because you installed WP Multisite prior to 3.5. It's confusing, I know.

    http://learningvn.org/learnvietnamese/wp-includes/ms-files.php?file=/2012/11/tones.jpg also fails.

    Can you test http://learningvn.org/wp-content/blogs.dir/2/files/2012/11/tones.jpg

    Where 2 is the site number for this site?

    Have any upgrades happened on your server?

  7. mtrhuynh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here is correct, number 4: http://learningvn.org/wp-content/blogs.dir/4/files/2012/11/tones.jpg

    How can I repair it? Please tell me.

  8. mtrhuynh
    Member
    Posted 1 year ago #

    I upgraded from version 3.4.1 to 3.4.2, I just upgrade it to 3.5.1 yesterday, cause I thought there was something wrong when I upgraded to 3.4.2. But it cannot fix my problem. :(

  9. mtrhuynh
    Member
    Posted 1 year ago #

    I know I have some problems with media path. The correct path is: http://learningvn.org/learnvietnamese/wp-content/uploads/sites/4/files/2012/11/tones.jpg (I just copy the images location from blogs.dir to uploads).
    By the default, the path is: http://learningvn.org/learnvietnamese/files/2013/02/daily-routines.jpg (but it's now working now).
    How can I change my media path? I tried to look for it in my Cpanel, but I can't know where exactly location.

  10. You'll want to read this: http://halfelf.org/2012/dumping-ms-files/

  11. mtrhuynh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you very much. But I reinstalled my website with version 3.5.1, I had to post everything again. :(
    The image link now is : http://learningvn.org/learnvietnamese/wp-content/uploads/sites/2/2013/02/time1.jpg
    Does it okay? Should I do anything more? If I want to hide my real image link, how can I do that?

  12. That's okay :)

    You don't want to hide the image link, it's more trouble that it's worth, and you'll have ALL those problems you had before all over again.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.