WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Google Language Translator
[resolved] the flags are in six different lines (15 posts)

  1. giova_kde
    Member
    Posted 6 months ago #

    Until the last update the plugin works perfectly (see picture), now, if I update, the flags are in six different lines and are not on the same line. How do I solve the problem?
    thanks

    http://imageshack.us/photo/my-images/21/uv77.png/

    http://wordpress.org/plugins/google-language-translator/

  2. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi giova_kde, would you mind posting a link to your site here please? Thanks! I will take a look for you.

    Rob

  3. giova_kde
    Member
    Posted 6 months ago #

    The link is this.

  4. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi giova_kde, that is now showing up for me - it appears broken after I try to access the page. Can you double-check the link?

    Thanks!

  5. giova_kde
    Member
    Posted 6 months ago #

  6. giova_kde
    Member
    Posted 6 months ago #

    If in "display options" I choose "vertical" or "horizontal" always shows the flags of 6 different lines ....

  7. giova_kde
    Member
    Posted 6 months ago #

    This morning if I install plugin I have title "Title, id" in title of page and in tile of menu.

  8. giova_kde
    Member
    Posted 5 months ago #

    Unfortunately I was forced to remove the flags for bonfire fuznionare. Too bad, it was better in the previous version!

    The strange thing is that the preview works ....

  9. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi giova_kde, I apologize for this late response. I can see that on the site you provided above, you reverted back to version 2.6. It appears that it's now working correctly. Is that the case?

    And also, I did not see your "bonfire fuznionare" website. It sounds like that could have been a simple CSS issue, since the flags were there, but they displayed improperly.

    Post the other link here and I will help you fix.

    Thanks, Rob

  10. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    giova_kde, also we should be able to have you update to version 2.7 without having flag display issues, I can still help you with this if you would like to update. There is likely a theme CSS styling issue that is overriding the plugin.

    I can help you with this original issue as well, if needed. Please let me know.

    Thanks!

  11. giova_kde
    Member
    Posted 5 months ago #

    Now I upgrade at last versione. This il the link

  12. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi giova_kde,

    Add this to the CSS Style box provided in settings panel. It should fix your issue:

    #flags a {
        display: inline !important;
    }

    Let me know if that fixes your issue!

  13. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    And I see that my configuration issue in version 2.7 is causing an issue in your menu with incorrect translations. Would you like me to fix this quickly for you?

    I would need to edit a plugin file quickly for you? I would need you to create a user name and password with admin rights so that I can make the change.

    You can email that to me on this page: http://www.studio88design.com/get-in-touch

    This will be fixed in the next version, so no worries about updating later.

    Thanks, Rob

  14. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    I'm closing this as resolved, since the final solution here was to revert back to version 2.6.

    Please continue posting here if any assistance is still needed.

    Rob Myrick

  15. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    This is closed.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.