WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Cakifo
[resolved] the content of my articles are no longer displayed (5 posts)

  1. jpcdoc
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello Jesper

    I need your help, please. Since the update 3.6 theme, the content of my articles are no longer displayed. I have the title, the associated tags and comments, but the content is displayed more than the content of an article.
    example my blog http://www.conseils-to-maigrir.com
    the second article does not appear http://www.conseils-pour-maigrir.com/2013/maigrir-complices-ou-pigeons/
    the cache is flushed, I reinstalled the theme but nothing change
    thank you in advance
    jean philippe

  2. Jesper Johansen (jayjdk)
    Member
    Theme Author

    Posted 9 months ago #

    Hello Jean,

    That is very weird. Have you tried to disable all your plugins and enable them one by one to see if one of them causes the issue? If that's not the issue, does the content display if you switch to the default theme?

    If Cakifo is still the problem, could you please upload a screenshot of the edit screen?

  3. jpcdoc
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello jesper

    this is my research:
    If I put a title tag in the first line of my article => it does not work
    If I just put a dead letter size before heading => article appears??

    I had a drop cap plugin, I deleted => flush
    I'll try the other plugins
    thank you for your attention
    jean philippe

  4. Jesper Johansen (jayjdk)
    Member
    Theme Author

    Posted 9 months ago #

    Hello Jean,

    I didn't understand much of what you mean. Is it possible for you to show a screenshot of the post edit screen?

  5. jpcdoc
    Member
    Posted 9 months ago #

    I found! this is the plugin seo autolinker causing the disappearance of my article

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.