WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP YouTube Lyte
[resolved] Text+Links around embedded video in RSS Feed (9 posts)

  1. drreen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey guys

    first of thanks for the great plugin. It's really great

    I have a small issue which I cannot handle at the moment. Although I have deactivated links under the embedded video, reader of my rss feed still can see the title of the video above as well as a youtube link underneath. See screenshot here:

    In addition the aspect ratio of the screenshot is not correct.
    https://dl.dropbox.com/u/409681/Bildschirmfoto%202013-03-24%20um%2008.23.21.png
    How can I fix that?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-youtube-lyte/

  2. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hmmm, guess there indeed is room for improvement. What would you expect to see instead?

  3. drreen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same configuration as in the wp youttube lyte settings.
    I want the text not to be displayed at all :)

  4. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    makes sense :-)

    I'll whip something up one of the next few couple of days.

  5. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    OK, can you open up wp-content/plugins/wp-youtube-lyte/wp-youtube-lyte.php, go to line 251 and replace

    if ($doExcerpt) {
         $lytetemplate="";
    } elseif (($audio!==true)&&($plClass!==" playlist")&&($lyteSettings['microdata']==="1")) {

    with

    if ($doExcerpt) {
         $lytetemplate="";
    } elseif (is_feed()) {
         $postURL = get_permalink( $postID );
         $textLink = ($lyteSettings['links']===0)? "" : "<br />".strip_tags($lytelinks_txt, '<a>');
         $lytetemplate = "<a href=\"".$postURL."\"><img src=\"".$lyteSettings['scheme']."://i.ytimg.com/vi/".$vid."/0.jpg\" width=\"".$lyteSettings[2]."px\" alt=\"YouTube video\"></a>".$textLink;
    } elseif (($audio!==true)&&($plClass!==" playlist")&&($lyteSettings['microdata']==="1")) {

    And report back if that works?

  6. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    So DrReen, how is that fix working out for you? :-)

  7. drreen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi

    works like a charm :)
    Thank you very much now it's displayed 100% correct.

  8. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    OK, I'll mark this as resolved and make sure this is included in the upcoming 1.2.2. Thanks for your help in fixing this!

  9. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    FYI: I just pushed out 1.2.2 which has amongst others this fix.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.