WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WYSIWYG Widgets / Widget Blocks
Text links save but then disappear (10 posts)

  1. ottomek
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Using the 2.0 version of WYSIWYG widget (3.5 for WP) and when I create a link it saves and works but when I go back to view or update the same widget the link is gone...only text remains.

    Does this happen to anyone else?
    Thanks,

    http://wordpress.org/extend/plugins/wysiwyg-widgets/

  2. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi ottomek,

    Does this behaviour happen when editing normal posts or pages? Most likely some other plugin is conflicting because absolutely nothing is different from creating normal posts or pages. The new plugin consists of only native WordPress functions.

    Hope you can figure it out.

    Danny

  3. athemus
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have WP 3.5, WYSIWYG Widgets 2, and Ultimate TinyMCE (latest version), and I replicated what you posted ottomek, but all links are there and work fine.

  4. ottomek
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes I checked and links are staying active in pages just not in WYSIWYG 2.
    TinyMCE Advanced 3.5.8
    WP 3.5
    Dynamic Widgets 1.5.4

    Danny, if you are not able to replicate this could I PM you temporary login to my site and check it out?

  5. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi ottomek,

    Tried as soon as you posted this topic, wasn't able to replicate it either. So sure you can, I'll be glad to dig into it to see if anything needs to be fixed in my plugin. You can e-mail me at hi@dannyvankooten.com.

    Danny

  6. camperlife
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Titles of the Widget appear at the bottom of the text.
    How can I resolve it?

    Thanks

  7. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi camperlife,

    Got a (live) example of this behaviour? It probably has something to do with your theme's CSS.

    Danny

  8. ottomek
    Member
    Posted 1 year ago #

    Danny,

    I found it's TinyMCE Advanced v3.5.8 that is causing the links to not save in WYSIWYG Widgets 2. Links still save in Post & Pages with TinyMCE though.

    And specifically when I have the TinyMCE setting of "Stop removing the <p> and
    tags when saving and show them in the HTML editor" selected this prevented links from being saved, when I unchecked this links would save in WYSIWYG 2.

    Thoughts? Thanks.

  9. ottomek
    Member
    Posted 1 year ago #

    I found a little more info and not sure if it's a TinyMCE issue. When I use visual editor to highlight text and make a link the link gets put outside the <p> tags (when I switch to html view). See example below.

    <p>
    <p>Link Text </p>
    </p>

    This was occurring with other pages too not just WYSIWYG widget. I can make it work now.

  10. the_lar
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi There,

    Just seen this thread. I am experiencing the same issues with TinyMCE 3.5.8. What happens is I highlight the text I want to add the link to, insert the link then when I switch to the text tab, I can see that the link is wrapped around the <p> tag. If I publish this without changing the code (as an editor without HTML knowledge would), the link works fine on the front end but when the editor goes back to the page, the link has dissappeared! Pressumably this is because TinyMCE is seeing it as invalid (which it is) and stripping it out. The problem is that TinyMCE is causing the invalid code in the first place.

    This is causing me some headaches because obviously the editors of the sites I build are not capable of editing the HTML to correct the original issue. I'd be happy to demonstrate this over a 'join.me' session with the plugin author if needed?

    Cheers
    Kevin

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic