WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

template/links disappear (8 posts)

  1. homeboi777
    Member
    Posted 8 years ago #

    i just recently moved to the new domain and i have the SQL code for the old blog that i had on the old site. i installed wordpress on the new site and i embedded the SQL code onto the new site. It works fine....for just some time. After some time..id say 20 minutes the template on the new blog disappeared and so did the links that were in the blog. example : http://www.oyehoy.com/blog

    can anyone tell why that is and a way to fix this glitch.

    thanks a ton

  2. zeroK
    Member
    Posted 8 years ago #

    What links do you mean?

    Also, you seem to have a small error in your header: The <link rel="stylesheet" .../> line points to http://www.oyehoy.com/wp-content/themes/default/style.css instead of http://www.oyehoy.com/wp-content/themes/default/style.css :)

  3. homeboi777
    Member
    Posted 8 years ago #

    link that were suppose to be changed when i switched over...

    example instead of: http://www.oyehoy.com/example
    it is: http://www.thechinkworld.com/example

    links worked fine for the time when everything seemed to be working ok but after 20 mins or so they changed back to the links from thechinkworld.com

    thanks

  4. zeroK
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ah, ok :) Simply go into your databaes with something like phpMyAdmin, click on "browse" for the wp_options table and correct all the fields where you still have your old URL :)

    This should be the case in the siteurl and home rows :)

  5. homeboi777
    Member
    Posted 8 years ago #

    thanks but that did not work either.

    Also how do you explain the theme dissappearing??

  6. zeroK
    Member
    Posted 8 years ago #

    As I've already said your <link ../> line for the stylesheet (and all other links) look wrong. There is an http:// missing in front of them ;) So perhaps you've forgotten the http:// part in the siteurl field :)

  7. homeboi777
    Member
    Posted 8 years ago #

    hmm... ur right i hadnt put the http://

    it still doesnt work though. i think i am confusing myself here.. can i please IM you?? or can u?

    AIM: greenmean777

  8. zeroK
    Member
    Posted 8 years ago #

    I don't think that I could help you more via IM and I don't have AIM ;)

    Besides: Are you sure, that you're editing in the right database? Because when I go to http://thechinkworld.com/ all the links are pointing to http://oyehoy.com/ ;)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.