WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Template Troubles (5 posts)

  1. AnimaMundi
    Member
    Posted 9 years ago #

    I downloaded the Gemini template from this site: http://thebombsite.com/Gemini/ along with the subsequent stylesheet and images (Peach Roses on this page: http://thebombsite.com/Styles/ ). It works great, but when you try to view a page entry, something goes wrong. You can see what I mean here: http://peaches.boomerang-girls.com/personal/blog/?page_id=3

    The errors are at the bottom of the page, but it doesn't seem to be loading the sidebar or the background colour for the entry. Does anyone know what is causing this and how I can fix it?

  2. moshu
    Member
    Posted 9 years ago #

  3. Jinsan
    Member
    Posted 9 years ago #

    contact stu at the bombsite - he has a support forum for themes, and I'd suggestt trying it - he's very friendly and would be happy to help.

    as for the error - i'm a bit confused as the error says wp-include which is at the root dir, but in this case you've put your theme as the root and the install as a subdir?

    Did you convert this to 1.5 or did yu download it as a 1.2 style?

  4. moshu
    Member
    Posted 9 years ago #

    @Jinsan,
    there is also a 1.5 version on Stuart's site. (It just has the "old" call the comments template)

  5. AnimaMundi
    Member
    Posted 9 years ago #

    moshu, that worked perfectly. Thank you! And thank you to Jinsan, too. :3

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.