WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

TheCartPress eCommerce Shopping Cart
[resolved] TCP & Ceceppa multilingua Checkout language problem (8 posts)

  1. diagana
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hello

    I've a problem with the Checkouteditor. I use the translation Plugin "Ceceppa Multilingua" for translating the page. But I've 2 problems:

    1. The italien translation is incomplete in Checkouteditor. When I open the italian .po file i see, that the translations are all done, but there are many fuzzy entries. Can U say me, what I have to do, to activate this fuzzy entries?

    2. In Checkouteditor in english language for example, I insert values in the Editor, but clicking "continue" the language switch to the default german language. I have no idea why??

    Link: http://www.krilloilshop.eu

    Thx in advance for helping !!

    http://wordpress.org/plugins/thecartpress/

  2. Inigo Gonzalez
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Diagna,

    I don't have used this plugin translation, but I'll try to take a look, it's very easy to add support to any translation plugins into TheCartPress

    For fuzzy entries, you can open the poEditor, and clickcking in the "cloud" button the fuzzy lines are converted to "final" lines.

    Best regards

  3. diagana
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi Inigo,

    thank you for your fast response! Ok the problem with the fuzzy translation is resolved. Thank you for the explanation.

    But the problem with the switching in the default language remains. It would be great, when U could take a look about this...

    Thx & Best regards

  4. diagana
    Member
    Posted 11 months ago #

    or there exist the shortcode [tcp_checkout] in Thecartpress, which define the language, for example [tcp_checkout_it] or some similar?

    Thx

  5. diagana
    Member
    Posted 11 months ago #

    Neeeeeeed heeeeeeelp ;)

    No idea to resolve my problem?

    Thx & Best regards

  6. Inigo Gonzalez
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi,

    Are you activated Ajax? Test to deactivate it.

    Best regards

  7. diagana
    Member
    Posted 11 months ago #

    You are my God!!

    Thank you, one easy click and my problem is resolved! :)

    Big up!

    Best Regards

  8. Inigo Gonzalez
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Resolved!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic