WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Post Type UI
[resolved] Tags for new types don't show anything (6 posts)

  1. artildo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!

    I have custom posts, and i assigned tags for them, both 'usual' tags and created specificly for custom posts. So, i just doesn't work:

    * when I click on 'usual' tags, it displays only 'usual' posts tagged with it
    * when I click on tags intended for custom search, it shows nothing.

    http://wordpress.org/extend/plugins/custom-post-type-ui/

  2. Michael Beckwith
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ever figure out a solution for this artildo?

  3. artildo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Michael

    No, I haven't. The only possible way here seems to avoid Custom post type use, introduce custom field like 'post type' and write specific code to show the post depending on the type. Then tags will be OK because it still will be 'normal' post.

  4. Michael Beckwith
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I just noted this down and will see if I can recreate at all. Then if I can, see if I can fix it.

  5. artildo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you

  6. Michael Beckwith
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just to be sure I'm in the right areas of a WP admin. Imagine you have a movies CPT, and your actual domain is in the url.

    You're having issues when viewing http://domain.com/wp-admin/edit-tags.php?taxonomy=post_tag&post_type=movies for built in tags and then the same for the same screen but for the custom taxonomy? They're not showing up in the post counts?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.