WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Tagline not showing (10 posts)

  1. mantismamita
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,
    I'm tearing my hair out trying to figure out why my tagline isn't showing. Here's the code:

    <header role="banner">
    		<a href="<?php echo home_url( '/' ) ?>" id="logo">
    			<?php $url = of_get_option( 'logo' );
    
    			if (!empty($url)) { echo "<img src=\"$url\" alt=\"\">";
    			}
    
    			else { bloginfo('name'); }
    		?></a>
    		<div class="tagline">
    		<p><?php bloginfo('description'); ?> </p>
    		</div>
    
    		<?php wp_nav_menu( array ( 'container' => 'nav', 'theme_location' => 'primary', 'fallback_cb' => false ) ); ?>
    	</header>

    and the link: link here

    Many thanks in advance.

  2. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

    <?php bloginfo( 'description' ); ?> the spaces are required before and after the ( and )

  3. mantismamita
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks or your answer. I fixed the spaces but it still doesn't work. Its not in the source code either.

  4. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

    Try:

    replace:

    <p><?php bloginfo('description'); ?> </p>

    with

    <h2><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>

    The <p> may be being stripped

  5. mantismamita
    Member
    Posted 1 year ago #

    no, that's not it either. Why would the <p> be stripped?

  6. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 1 year ago #

    the tagline is for instance showing in the 'about' page (I haven't tested any others);

    check if for any reasons your theme is using a different header for the home page.

    best place to contact is themeforest as the seller of your theme;

    this WordPress forum does not support commercial themes (partly because there is no free access to all theme files).

  7. mantismamita
    Member
    Posted 1 year ago #

    Aha!(smacking self on forehead). Actually I've reworked a lot of the theme and I forgot I didn't include the header on the front page. That's good to know about the forum not supporting commercial themes. Thanks for your answer.

  8. Japh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello! It also might be useful for you to know that you can get support for the theme by contacting the author through their profile page. Specifically, for the theme Float, the author's profile page is here: http://themeforest.net/user/myTheme

    Hopefully you've managed to work the issue out now anyway though :)

  9. mantismamita
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for that. I did actually contact the author about another issue and got no response so I didn't try again but I will try to contact him/her again.

  10. Japh
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm sorry to hear that, hopefully they get back to you promptly this time.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags