WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Popular Posts Tabbed Widget for Jetpack
[resolved] tabs not working and rotating icon (6 posts)

  1. brembs
    Member
    Posted 10 months ago #

    On my blog: http://bjoern.brembs.blog
    The three tabs are shown under each other (I have now inactivated comments and latest, as it takes up so much space) and the rotating icon indicating that the widget is processing something does not go away.

    This is likely a problem with my theme, as your plugin works fine on twenty12 - do you have any idea what might be causing it, though?

    http://wordpress.org/plugins/popular-posts-tab-widget-for-jetpack/

  2. Ryann Micua
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hi @brembs, are you sure that link you posted is correct? is this the correct link? http://bjoern.brembs.net/

    anyhow, checking your site in chrome inspector (firebug should show the same results) shows quite a few javascript errors.. like

    Uncaught TypeError: Cannot read property 'style' of null on the http://widgets.digg.com/buttons.js file

    there's also another one on the ddsmoothmenu.js file:

    Uncaught TypeError: Cannot set property 'className' of undefined

  3. brembs
    Member
    Posted 10 months ago #

    Yes, it is the correct link and I'm aware that the theme that I'm using (Easel) generates quite a few js errors (I have also written to the theme author). I was asking you if you have a way (or experience) in how to trace which part of the theme is messing with your plug-in and then I could have a look at it.

    Many thanks!

  4. Ryann Micua
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    the errors are messing with the plugin. when there are javascript errors, generally all other scripts after that aren't run.

    the popular posts script comes after whatever scripts are causing the error so the spinning (or loading) never stops because the popular posts script didn't run (which has the necessary code to stop the spinning) due to the errors before it.

  5. brembs
    Member
    Posted 10 months ago #

    Many thanks for the pointers. Indeed I contacted the author of the theme and he told me that there was a way to easily disable one particular script that was causing the errors and that I didn't use anyway. I switched it off and now everything works just dandy!
    Thank you!

  6. Ryann Micua
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    glad you got it sorted out :)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.