WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Post UI Tabs
[resolved] Tabs are not at all working CSS problem (5 posts)

  1. Joecopper
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using the plugin post ul tabs. But it seems to be not working on the page. I have crearly used the Tags and followed direction.

    My target is to make this tab see here: http://www.lm2.co.uk/milestones in here http://myfabulousweddingband.co.uk/band-1/

    I copied the same exact code for it. But not seems to be working on the http://myfabulousweddingband.co.uk/band-1/ page. Please help me out.

    http://wordpress.org/extend/plugins/put/

  2. Mark / t31os
    Moderator
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Your theme is loading an older version of jQuery UI, which is also being loaded after the post ui tabs script(ui needs to load before it), which is causing them to not render.

    Why your theme is using an outdated(and external) version of jQuery UI, and possibly loading it incorrectly, is anyone's guess.

    Switching to another theme would remedy the issue, beyond that i'm afraid you'll have to seek help with the theme developers(it's a premium theme, support should be directed to them).

    Feel free to link the developers here if you need help explaining the problem to them.

  3. Mark / t31os
    Moderator
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    No further feedback, marking resolved.

    Feel free to unresolve if you require further assistance.

  4. leetoomes
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Im having a similar issue, the tabs load and then disapear, im guessing the theme is overiding the plugin?

    http://www.toomes.co.uk/TMC/angelamurray

    The same happens with the WP UI plugin as well. Could you take a look, please?

    Many thanks.

  5. Mark / t31os
    Moderator
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yeah i can see the problem, but don't have the slightest idea on the cause(yet).

    My first suggestion would be to rule out a theme problem(theme has various jquery scripts running - potentially a conflict), can you test momentarily under one of the default themes? Only need be for the sake of 5 minutes to see if that clears up the issue at all.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.