WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Tabbed Interface Problem with 2.1 (4 posts)

  1. kentonwh
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hello! We've just updated from 2.0.4 to 2.1, and everything looks good, except that when we go to write a post, and click on the Visual tab (Rich Text), the tool bar is missing most of its functions. There is a Bold, Italics, Spellcheck, Split Post with More tag, and the Help button. The Add Link, Add Image, Center, Align text, HTML, etc. are all missing. Has anyone encountered this, or does anyone have any advice for how to remedy it? Thank you so much!

    Kenton

  2. kentonwh
    Member
    Posted 7 years ago #

    In more searching, I found someone else on the forum who had this problem. They recommended changing the settings in Firefox, which didn't work (I had an earlier version of Firefox). I updated to Firefox 2, and wala! Everything is now there -- thanks to everyone who posted on this topic for getting me on the right track --
    http://wordpress.org/support/topic/101716?replies=51

  3. TheHeretik
    Member
    Posted 7 years ago #

    Check this solution in another thread.

    http://wordpress.org/support/topic/103813?replies=4#post-510388

    Did you just upgrade? You may need to clear out your browser cache and do a forced reload of teh page that you're looking at.

    Also check Dashboard -> Users -> Your Profile and make sure the rich text editor box is checked.

    Hope this helps,
    -drmike

    That worked for me.

  4. kentonwh
    Member
    Posted 7 years ago #

    Thanks much drmike -- issue resolved! =)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic