WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Suddenly a lost of functionality in WordPress (4 posts)

  1. wouterjesse
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    i working on a website where I'm changing the lay-out of the wordpress theme "Trendis". I'm changing the code in the css and sometimes in the php files within the theme.

    Here you can find the website I'm working on:
    http://www.sequencezero.org/SZ/

    Everything in wordpress worked fine and suddenly I couldn't add any pictures anymore to my posts. The button above the post to add media just didn't react when I click on it. The only thing that changes is a "#" that is added on the end of the url in the adressbar of my browser.
    Also the widgets of the "Trendis" theme do totally nothing when I click on them to change the footer content of the website.

    I was thinking it had something to do with the files that I was changing (css and php). So I made a back-up of everything and uploaded the original theme back to my server. Checked if everything was back to the startup of the theme. That was a success, but still I couldn't upload pictures to my posts and the widgets didn't response.

    Hope i gave you enough information about my problem.

    Kind regards,

    Wouter Jesse

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you contacted your theme's vendors regarding this issue? We can't help with commercial themes.

  3. wouterjesse
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Andrew,

    I will also try to contact the vendors of the theme.

    The weird thing is that I have the same problems when I activate the "Twenty Twelve" theme.

  4. wouterjesse
    Member
    Posted 1 year ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic