WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Subscribe2
Subscribe2 vs. K2 theme - navigation bug (7 posts)

  1. ldexterldesign
    Member
    Posted 3 years ago #

    http://is.gd/fAAfBM - this is a screenshot of what the subscription confirmation does to my primary navigation (navigated to from my email link). Not ideal :Z

    Is there any support for this one guys? As at the moment my options are:

    1. dispose of my K2 theme and use the default twentyten theme (everything works), or;
    2. dispose of your plug-in and find alternative

    Ideally I'd like to use both K2 and your Subscribe2 plug-in in harmony. If you'd be kind enough to point me in the right direction I may be able to debug this myself.

    (I'm obviously not expecting miracles: http://subscribe2.wordpress.com/2008/01/16/subscribe2-44/#div-comment-7297 )

    Yours hopefully,

    http://wordpress.org/extend/plugins/subscribe2/

  2. mattyrob
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    ldexterldesign,

    The screenshot has expired so don't really have much of an idea what the issue is.

    I'm guessing put it's probably down to the way the Theme gets page title and displays them. Make sure he theme uses wp_list_pages() to plist the page titles.

  3. ldexterldesign
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    Cheers for the reply.

    My bad. Here you are: http://ldexterldesign.posterous.com/40565002

    I'll heed your advice. If you think of anything else it may be please drop a note in this thread. I'll update it with a solution should I find one myself ;]

    Many thanks,

  4. ldexterldesign
    Member
    Posted 3 years ago #

    themes/ldexterldesign/blocks/k2-header.php

    [Code moderated as per the Forum Rules. Please use the pastebin]

  5. ldexterldesign
    Member
    Posted 3 years ago #

  6. ldexterldesign
    Member
    Posted 3 years ago #

    Had no luck with fixing this this evening.

    http://post.ly/1WMJa - inspector view.

    Notice my title attribute and link text are borked, but the anchor is faithful.

    I also have a bunch of custom fields in my pages, which I didn't put there. I'm unable to change their values, or delete them:

    Name: s2mail
    Value: yes

    Could this have something to do with my bug?

    Thanks kindly,

  7. ldexterldesign
    Member
    Posted 3 years ago #

    Fix: http://ldexterldesign.posterous.com/3629-lines-in-my-true-love-gave-to-me-ruinede

    Is there a more specific filter I can use here just for K2 in this instance?

    Is this post related: http://wordpress.org/support/topic/add_filter-to-the_title-only-in-wp_nav_menu ?

    Thanks,

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags