WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Subscribe2
[resolved] Subscribe2 HTML activation error (16 posts)

  1. iAmbition
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am experiencing an error every time i try to activate Subscribe 2 HTML plugin. I have Subscribe2 plugin(Free version) already installed on my server. However, every time it gives the following error when activating the HTML version:

    Warning: require_once(/var/www/vhosts/websitename.com/httpdocs/wp-content/plugins/subscribe2/classes/plugin-update-checker.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/websitename.com/httpdocs/wp-content/plugins/subscribe2_html/subscribe2.php on line 73 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/vhosts/websitename.com/httpdocs/wp-content/plugins/subscribe2/classes/plugin-update-checker.php' (include_path='.:') in /var/www/vhosts/websitename.com/httpdocs/wp-content/plugins/subscribe2_html/subscribe2.php on line 73

    Is there any file missing? i have just purchased it yesterday. What seems to be the issue? I didn't find any installation guide on the website either.

    A quick reply shall be helpful.

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/subscribe2/

  2. mattyrob
    Member
    Posted 1 year ago #

    @iAmbition,

    You have certainly got files missing or in the wrong place. Install instructions are as follows:

    1/ Download the zip archive after purchase to your local computer
    2/ Unpack the archive
    3/ Upload the entire 'subscribe2_html' folder to wp-content/plugins/
    4/ Visit the Plugins page in the WordPress admin area and activate the plugin
    If necessary erase the 'wp-content/plugins/subscribe2' folder using FTP to remove the free version of the code from your site.
    DO NOT delete the free version from within the WordPress plugin management page or you will lose all of the plugin settings and data.

    And I'm aiming to get this and more detail for the paid plugin on the support forum soon here:
    http://semperplugins.com/support/

  3. iAmbition
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi @mattyrob, thanks for your response and I am able to install and activate Subscribe2 HTML after deleting older Subscribe2 files through FTP.

    Now there is another issue which has not been addressed in support forum. I need the similar Tinymce3 Editor in Templates area of plugin to edit New Subscribers Email templates and add HTML tags, which are not supported currently although set to HTML - Excerpt for every post.

    Is it possible to have the same tinymce3 Editor or even HTML supported Editor which can process HTML tags instead of plain text?

    I have tried to add <img src="url"/> tag in Templates section and sent a test email to my email but nothing happened as no image showed up and only plain text displayed in email. Could you please help me with this?

    Your reply will be appreciated.

    Thanks.

  4. mattyrob
    Member
    Posted 1 year ago #

    @iAmbition,

    Are you send per-post notifications or digest mailings?

  5. iAmbition
    Member
    Posted 1 year ago #

    @mattyrob

    Per-Post Notifications. We require to send notifications on each post published.

  6. mattyrob
    Member
    Posted 1 year ago #

    @iAmbition,

    HTML tags entered into the top template should work fine. Enter everything between the body tags as the plugin looks after the rest. Send the previews and you should get 4 emails, one for each of the possible email types.

  7. AngelaWaltz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, Matt,
    We purchased the Subscribe2_HTML version on Friday from semper and have been using the zip file as is.

    I was getting a fatal error using the WP UI upload function when I tried to ACTIVATE the plugin. So I asked my Network Admin to install it directly onto the server, but it didn't work that way either.
    Are we missing a file in this zip? Or is this a conflict with another plugin?

    SCREAM: Error suppression ignored for
    ( ! ) Warning: require_once(C:\wamp\www\wordpress2\wp-content\plugins\subscribe2/classes/plugin-update-checker.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\wordpress2\wp-content\plugins\subscribe2_html\subscribe2.php on line 73
    Call Stack
    # Time Memory Function Location
    1 0.0028 252488 {main}( ) ..\plugins.php:0
    2 0.6834 16351448 plugin_sandbox_scrape( ) ..\plugins.php:149
    3 0.6846 16389936 include( 'C:\wamp\www\wordpress2\wp-content\plugins\subscribe2_html\subscribe2.php' ) ..\plugins.php:147

    ( ! ) SCREAM: Error suppression ignored for
    ( ! ) Fatal error: require_once(): Failed opening required 'C:\wamp\www\wordpress2\wp-content\plugins\subscribe2/classes/plugin-update-checker.php' (include_path='.;C:\php\pear') in C:\wamp\www\wordpress2\wp-content\plugins\subscribe2_html\subscribe2.php on line 73
    Call Stack
    # Time Memory Function Location
    1 0.0028 252488 {main}( ) ..\plugins.php:0
    2 0.6834 16351448 plugin_sandbox_scrape( ) ..\plugins.php:149
    3 0.6846 16389936 include( 'C:\wamp\www\wordpress2\wp-content\plugins\subscribe2_html\subscribe2.php' ) ..\plugins.php:147

    Please help!!

  8. mattyrob
    Member
    Posted 1 year ago #

    @AngelaWaltz,

    I've followed up in your other thread.

  9. iAmbition
    Member
    Posted 1 year ago #

    @mattyrob

    I have tried with <body> tags as well but still receiving similar plain text preview email. What do you think if we can change something in plugin core files?

  10. mattyrob
    Member
    Posted 1 year ago #

    @iAmbition,

    The plain text preview email will always be plain text. You need to look at the HTML preview emails to see your HTML changes.

  11. iAmbition
    Member
    Posted 1 year ago #

    @mattyrob

    Sorry mattrob but it is unfortunate I am having trouble with this or may be could not get it clearly. I used the HTML preview email but it is not processing {POST} these tags while sending as it send in Templates. If it is normal in preview then it is OK, but it should sent proper email precessing those Keywords as well.

  12. mattyrob
    Member
    Posted 1 year ago #

    @iAmbition,

    Perhaps it would be easier if you could post the text in your template on here and then link to a screen shot of the email you are seeing.

  13. iAmbition
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here is the code which has been sent in the HTML Preview Email and same in Template.

    <body>
    <img src="http://designbuildsource.ca/wp-content/themes/designbuildsource/images/dbs-logo-blue.jpg"/>
    
    {BLOGNAME} has posted a new item, '{TITLE}'
    
    {POST}
    
    You may view the latest post at
    {PERMALINK}
    
    You received this e-mail because you asked to be notified when new updates are posted.
    Best regards,
    {MYNAME}
    {EMAIL}
    </body>

    And this is the screenshots
    Moreover, it is missing some part of the code in email too.

    Thanks.

  14. mattyrob
    Member
    Posted 1 year ago #

    @iAmbition,

    That's very strange, it like all of the data that's supposed to replace the keywords is empty.

    I'm not sure if these things will make a difference but it's somewhere to start:
    1/ Remove the <body> tags from the top and bottom of the template, you need everything that appears between them but you don't actually include them.
    2/ Remove the trailing slash from end of the <img> tag immediately before the closing >, you don't need that in there.

  15. iAmbition
    Member
    Posted 1 year ago #

    @mttrob

    Thanks very much it worked like a charm. You saved me from being busted. :).

  16. mattyrob
    Member
    Posted 1 year ago #

    @iAmbition,

    Fantastic, must have been that trailing slash making a mess of everything.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic