WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

subscribe2 2.2.2 (28 posts)

  1. andreavascellari
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi!
    I've installed this plugin (subscribe2 2.2.2)and everything seems to be ok in my admin panel. The problem is that i can't see the subscription form in the page that i've created.

    I did everything was write in readme file especially at point 7):

    7) Create a WordPress Page (http://codex.wordpress.org/Pages) to display the subscription form. When creating the page, you may click the "S2" button on the QuickBar to automatically insert the subscribe2 token. Or, if you prefer, you may manually insert the subscribe2 token:
    <!--subscribe2-->
    This token will automatically be replaced by the subscription form, and will display all messages as necessary.

    But once i did this, my page is empty and i can't see any form there. Nothing has been replaced by the subscription form.
    I've also tried to create a link to the subscribe2.php but i always got a white page, even if i'm tring to launch the subscribe2.php from my browser.

    I'm using WP 2.0.2 so I should not have problems in that way, i don't know

    There' s anyone else that got the same problem? Or somebody that solved it?

    thank you

  2. Samuel B
    moderator
    Posted 8 years ago #

    I've used this plugin for quite a few sites without problems. Do you have a uri?

  3. andreavascellari
    Member
    Posted 8 years ago #

    Yes i know...seems weird...
    here it is http://www.andreavascellari.com/blog/?page_id=59
    I have no idea why i can't see any subscribe form in this page

  4. andreavascellari
    Member
    Posted 8 years ago #

    anyone else that got the same problem?

  5. andreavascellari
    Member
    Posted 8 years ago #

    I made again the whole install proces but i still got the same problem...anyone else in my same situation?

  6. andreavascellari
    Member
    Posted 8 years ago #

  7. Samuel B
    moderator
    Posted 8 years ago #

    It's your webpage hit counter. You need to close it with </a>. It's still open.

  8. andreavascellari
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi samboll! thank you for your message!
    So how I'm gonna do it?

  9. andreavascellari
    Member
    Posted 8 years ago #

    So if you understood what's wrong could you please tell me how to fix it because I didn't understand what you mean! Thank you!

  10. BigDog
    Member
    Posted 8 years ago #

    It appears as if you figured it out...

  11. Samuel B
    moderator
    Posted 8 years ago #

    You (or maybe your host) has a "hit" counter installed. The uri for it isn't closed. Go back to that code and put in the </a>.
    Like so:
    <a href="http://www.somnamehere.com"> </a>

  12. carnold
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ummm, maybe i am missing something but i am using subscribe2 2.1.4. So i saw this post was for subscribe2 2.2.2 and went to skippy.net to download this 2.2.2 version but only 2.1.4 is available for download?
    @andreavascellari: are you usinf 2.2.2 version or 2.1.4?

  13. Tascha
    Member
    Posted 8 years ago #

  14. andreavascellari
    Member
    Posted 8 years ago #

    ok samboll! now i understand!
    Thank you i'm gonna do it...

  15. andreavascellari
    Member
    Posted 8 years ago #

    nothing it doesn't work :(

  16. JeffServaas
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi Samboll

    I am having exactly the same problem as andreavascellari. I was running subscribe2 v2.2.0 for a couple of months with no problem.

    Anyway, today I upgraded the blog from WordPress 2.0 to 2.0.2 and updated subscribe2 from v2.2.0 to v2.2.2

    Now I don't get the subscribe form appearing on the subscribe page. I tried de-acttivating all plugins then re-activating subscribe2 but that didn't work. I checked my page source to see if it was the same problem as andreavascellari but I can't see anything wrong.

    Have I missed something?

    My subscribe page is http://www.yamasakiot.com/techtalk/subscribe

  17. JeffServaas
    Member
    Posted 8 years ago #

    Well, I just had someone subscribe to the site. I thought, how did they do that?

    I checked the soite, nope, still no form there. Then I had a BFO. Try IE! Sure enough, the subscribe plugin is working for IE6 but not Firefox 1.5.0.3.

    I hope that sheds some light on it for someone, adn we can find the error.

  18. SoFlaChris
    Member
    Posted 8 years ago #

    I can't figure out as to why it won't work. It used to. See http://blog.maltese.net and look at the contact page. There is a subscribe link there... Any ideas?

    TIA,
    Chris

  19. SoFlaChris
    Member
    Posted 8 years ago #

    OK... I got it to work. I can subscribe from the "Contact" page. However, when I reply to the confirmation email, it takes me back to the "Newsworthy" page. Odd.

  20. lucynoosa
    Member
    Posted 8 years ago #

    I get under 'manage'-'subscribers' the following messages:

    WordPress database error: [Table 'dxxxxxxx.wp_subscribe2' doesn't exist]
    SELECT COUNT(id) FROM wp_subscribe2 WHERE active='1'

    WordPress database error: [Table 'dxxxxxxx.wp_subscribe2' doesn't exist]
    SELECT COUNT(id) FROM wp_subscribe2 WHERE active='0'

    how can I fix that or why are the tables missing?

    I had the plugin running before and wanted to activate it again, but now I keep getting these messages :(

  21. glidetothehoop
    Member
    Posted 8 years ago #

    Lucynoosa,

    Did you get this fixed? I'm having the same problem with getting the database error. Can anyone lend us a hand?

  22. mattyrob
    Member
    Posted 8 years ago #

    Jeff - if you are logged in to your own blog you won't see the subscribe page but you should see a line pointing to your profile page.

    lucynoosa and glidetothehoop - you need to manually create a table called subscribe2 with your wordpress prefix before it using phpMyAdmin (mine is wp_subscribe2). Not sure why this wasn't auto created.

    andrea - I've had a look at your site - do you still have the plugin activated?

  23. mattyrob
    Member
    Posted 8 years ago #

    lucynoose / glidetothehoop

    I've been having a look at the code for the plugin - if you can't create the table manually edit the plugin as there is a small error.

    Find line 1624:
    if (! $this->version) { $this->install(); }

    And change it to:
    if (! $this->public) { $this->install(); }

  24. JeffServaas
    Member
    Posted 8 years ago #

    MattyRob, thanks for the tip! I do have a link to manage my subscription settings, so it must be logging me on automatically. I will have to visit the site from someone elses PC.

    Thanks again.

    Jeff

  25. mattyrob
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ignore that second post about a solution - it doesn't work :-(

    If I do figure out a fix I'll post it!

  26. mattyrob
    Member
    Posted 8 years ago #

    lucynoose / glidetothehoop

    Right, this time I think I've got it :-)

    Find line 1624:
    if (! $this->version) { $this->install(); }

    And change it to:
    if(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM ".$this->public)==FALSE) { $this->install(); }

    I've tested this and it works for me.

  27. seville76
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi,

    I have the same problem like Andrea does, I cannot see the page, everything is blank.

    you can find the subscription page here

    http://www.derfrison.com/?page_id=93

    I appreciate any help.

    Thanks

    Alex

  28. seville76
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ok, for everybody else, I find the problem why it wasn't showing, it didn't work well with flash kimili plugin. I updated the kimili plugin and it works like a charm :)

    Have a great day

    Alex

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic