WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Jetpack by WordPress.com
[resolved] Subscribe and like don't work (9 posts)

  1. Marioand
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi

    I am having problems with subscribe and like button.

    Even though I can see my email address in subscriptions the was no email sent.
    I also pressed like button and seams not working; it was 'loading...' for few days, now it doesn't load anymore but I don't think it actually work.

    Blog address: mariobonsai.com

    Cheers

    Mario

    http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/

  2. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Even though I can see my email address in subscriptions the was no email sent.

    I just tried to use the subscription form on your site, and it seems to be working properly. I received the confirmation email ( http://i.wpne.ws/PWOe ), and you should now see me in your subscriber list.

    I will let you know as soon as I receive a notification about your next post.

    It's worth noting that subscription emails are only sent once, so if you tried to sign up a few months ago, and didn't click on the link in the confirmation email at the time, you won't receive any new email if you try to subscribe again today.

    If you can't find the old confirmation email in your mailbox, you can also confirm your subscription here;
    http://subscribe.wordpress.com/

    I also pressed like button and seams not working; it was 'loading...' for few days, now it doesn't load anymore but I don't think it actually work.

    Does it happen with all your posts? I just tried to Like your last post, and it worked. Could you point me to one of the posts where you experienced the issue?

    Thanks!

  3. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just to let you know that I just received a notification about your test post. Everything seems to be working properly:
    http://i.wpne.ws/PVCS

  4. Marioand
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Jeremy,

    Thanks for your prompt reply.

    I have noticed you have liked and subscribed to my site and it seams like it all worked fine as you have been added to my subscribers and I have received an email about your 'like'.
    Nevertheless there are no new subscribers in the list even though I have received the emails within last 24h about 3 new ones.
    I have also subscribed to my blog with different email address to check if this works and I haven't received any email yet.
    Can you please go to my post: http://mariobonsai.com/kite-thursday/ and you will find 'like' button is still loading continuously.

    Thanks in advance

  5. Marioand
    Member
    Posted 1 year ago #

    I meant to say that i have received email about subscription but haven't received email about new post...
    cheers

  6. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Nevertheless there are no new subscribers in the list even though I have received the emails within last 24h about 3 new ones.

    These 3 subscribers are not Jetpack subscribers. We don't actually send any notification email when someone subscribes to your site via the Jetpack subscription form.

    These people probably registered to your site via this form, thus becoming registered users. They appear under Users > All Users in your dashboard. They won't receive any notification emails about your posts though, unless they decide to subscribe to Jetpack Subscriptions using the form in your sidebar.
    If you do not want people to register to your site, you can disable registrations under Settings > General in your dashboard.

    I have also subscribed to my blog with different email address to check if this works and I haven't received any email yet.

    Could you contact us through this contact form, and let us know your email address so we can have a look at our email logs?

    Can you please go to my post: http://mariobonsai.com/kite-thursday/ and you will find 'like' button is still loading continuously.

    Could you open this post in your post editor (under Posts > All Posts), and click the "Update" button? Does it solve the issue?

  7. Marioand
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for clarifying...

    I have disable registering in my settings.

    I have updated the post and it does work. there are lots of other posts that still 'loading'; i guess i have to 'update' all of them?

    I have also contacted you via contact form as suggested

    Cheers

    M

  8. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    there are lots of other posts that still 'loading'; i guess i have to 'update' all of them?

    Were these posts imported to your site, or did you published them before you activated Jetpack. Other Jetpack users have reported a similar issue in the past, and we're currently trying to fix this issue with old and imported posts.

  9. Marioand
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have activated Jetpack only last week; all the posts were published before Jetpack actiation

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic