WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Subpage html not being fully served by WP (3 posts)

  1. Skrivener
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi all, I noticed today that one of our sites (agincourt.us) has stopped displaying subpages. The home page loads, and the store pages (WooCommerce, swatch theme) appear to come up fine, but the subpages don't display. On further investigation the site appears to be serving up only a fraction of the page, for example if I view the source, this is all I see:

    <!DOCTYPE html>
    <html dir="ltr" lang="en-US">
    <head>
    <meta charset="UTF-8" />
    <title>Agincourt Strategies  |  Test Video</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <meta name="robots" content="index, follow" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.agincourt.us/wp-content/themes/swatch/style.css" media="screen" />
    <link rel="pingback" href="http://www.agincourt.us/xmlrpc.php" />

    We're hosted on bluehost, and they did do some server work a day or two ago, and I'm wondering if there is some database issue that resulted from that. I have an open ticket, since they weren't able to find a solution during a live chat session, but since they're taking a while to respond I'm hoping someone here might be able to point me toward a solution, perhaps something obvious I've missed, or at least confirm my suspicions.

  2. Skrivener
    Member
    Posted 2 years ago #

    Resolved - something up with the On-Site Google Analytics plugin was breaking things. Tracked down by finding the hook where it was failing in combination with comparing successful and failing HTML output. Solution - disable plugin for the moment.

  3. Skrivener
    Member
    Posted 2 years ago #

    Resolve didn't take the first time, trying again...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic