WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

sub-pages not showing in page nav (8 posts)

  1. carl@cecsearch.com
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have a sub-page called 'twitter-page' that has the page 'about' as its parent.

    It doesn't show up in the page navigation, but is listed as a list item in the source.

    My site is http://74.52.74.147/~jobsearc/ (a development site)

    Can anyone see what might be the issue or how I can resolve it?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Edit the template file for the top nav bar and look for wp_list_pages. Remove the &depth=1 parameter. However, be warned that this may break the display of your top menu.

  3. carl@cecsearch.com
    Member
    Posted 5 years ago #

    Esmi,

    Thanks for the suggestion. I found the section of code that controls it, but I can't figure out how to implement what you suggest. Here is the code:

    <ul id="menus">
    		<li class="<?php echo($home_menu); ?>"><a class="home" title="<?php _e('Home', 'inove'); ?>" href="<?php echo get_settings('home'); ?>/"><?php _e('Home', 'inove'); ?></a></li>
    		<?php
    			if($options['menu_type'] == 'categories') {
    				wp_list_categories('depth=2&title_li=0&orderby=name&show_count=0');
    			} else {
    				wp_list_pages('depth=2&title_li=0&sort_column=menu_order');
    			}
    		?>
    		<li><a class="lastmenu" href="javascript:void(0);"></a></li>
    	</ul>

    I tried changing the '2' to a '3' but that didn't work.

    Do you have any ideas?

    PS - I have the option checked for 'pages' to be the top navigation.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Try wp_list_pages('title_li=&sort_column=menu_order').

  5. carl@cecsearch.com
    Member
    Posted 5 years ago #

    Tried that, but it didn't work either...

    I've tried to contact the author without success.

    Any more ideas?

  6. whooami
    Member
    Posted 5 years ago #

    It doesn't show up in the page navigation, but is listed as a list item in the source.

    stop.

    the fact that its there in your source, and I see it:

    <ul id="menus">
    		<li class="current_page_item"><a class="home" title="Home" href="http://74.52.74.147/%7Ejobsearc/">Home</a></li>
    		<li class="page_item page-item-2"><a href="http://74.52.74.147/%7Ejobsearc/about/" title="About">About</a>
    <li class="page_item page-item-8"><a href="http://74.52.74.147/~jobsearc/about/twitter-page/" title="Twitter Page">Twitter Page</a></li>
    </ul>
    
    <ul>

    means that the fucntion is working as expected. your theme isnt displaying it.

  7. whooami
    Member
    Posted 5 years ago #

    its not being displayed because of this:

    #menus li ul {
    	display:none; <------------------------
    	background:#F4F5F7;
    	border:1px solid #CCC;
    	border-top-color:#A6A6A6;
    	padding:0 5px;
    }

    remove that and youll see it. Its not pretty but its there. sorry -- Im not going to rewrite your css to fix the prettiness issue. maybe someone else will.

  8. carl@cecsearch.com
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks for the help... I didn't write the CSS, it came with the Inove theme.

    I would expect it to work correctly, not sure why it would be set to NOT show sub-page navigation.

    Has everyone that uses this theme just blown off having sub-pages?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic