WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

W3 Total Cache
Styling is gone after activating the plugin (2 posts)

  1. wzshop
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hi everyone,
    I am using the Classipress theme and installed the W3C total cache plugin in order to increase the page speed.

    All good so far...
    Now I am currently in an internet cafe (kinda setting) and I am using Chrome portable on my usb to browse the internet. My site looked perfectly fine after activating the plugin and a lot faster as well:). When I, however, use the Google Chrome installed on this (public) computer, and browse to my site i only see a white page with some links on it, and no css or jquery seems to be loaded. I was not able to replicate this with my Chrome portable, but when i looked up my page speed at http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ i get to see a thumbnail of the white page with no CSS etc. and it gives me a score 100/100 for the page speed, obviously because of no css/jquery etc. is loaded.

    I tried to do some debugging as well by disabling all the options in W3C total cache and then enable them 1 by 1, but the first option immediately caused problems (page cache, both: disk basic & enhanced).

    So now my questions:
    -How is it possible that my chrome portable shows the normal site (something that has to do with the cache...?) and the chrome (IE also) installed on the public computer does'nt?
    -Am i doing something wrong? How can i make W3C to work?

    Thank you so much for your time!
    Kind regards, Robbert

    http://wordpress.org/plugins/w3-total-cache/

  2. wzshop
    Member
    Posted 4 months ago #

    Anyone who can help me further with this issue?
    Thanks.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic