WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Styles inside nggallery.css have no effect (4 posts)

  1. pressuser79
    Member
    Posted 7 months ago #

    I'm using the horizontal filmstrip display in the 1.0.10 PRO version. There are two arrow buttons that appear when a user hovers over an image; they let users view the previous or next image. My client requested I remove those buttons so I went looking in the filmstrip options. There isn't an option to remove the arrow buttons, so I decided to set display: none to the classes for those buttons. I've added the correct styles, but it has zero effect.

    1. nggallery.css is in the header of the page and I can see that my styles are loaded
    2. I've added the following styles:

    .galleria-image-nav-left {display: none !important}
    .galleria-image-nav-left:hover {display: none !important}
    .galleria-image-nav {display: none}

    What am I missing?

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. steckinsights
    Member
    Posted 7 months ago #

    @pressuser79, I'm having a similar issue, which I believe has to do with the nggallery.css stylesheet being outside of the iframe, which is governed by it's own stylesheets.

    I'll be tracking this issue with you and let you know if I come across a solution.

  3. tubtoilet
    Member
    Posted 2 months ago #

    Any resolution on this for either of you? I even tried to modify the galleria.nextgen_pro_horizontal_filmstrip.css within the theme folder to no avail.

  4. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 months ago #

    All - For any questions or concerns dealing with NextGEN Pro, please use your member's area at http://nextgen-gallery.com/ to contact our Support Team.

    Thanks!

    - Cais.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.