WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Gravity Forms + Stripe
Stripe add-on NOT working! (10 posts)

  1. laholmes4432
    Member
    Posted 1 year ago #

    My stripe add-on is not working correctly. It keeps giving me empty string errors when I try to test a credit card in test mode. My website is a Themeforest theme. I really need this issue resolved.

    The website page is http://lastcallmediagroup.com/test/

    Alert that keeps popping up:

    "Empty string given for card. You should supply either a token or full card details. To learn more about collecting payment information as a token, see: https://stripe.com/docs/tutorials/cards"

    http://wordpress.org/extend/plugins/gravity-forms-stripe/

  2. laholmes4432
    Member
    Posted 12 months ago #

    Please help!

  3. bluesignals
    Member
    Posted 12 months ago #

    Having same issue. Anyone else figured out how to resolve?

  4. WendellH
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm getting an "invalid credit card" on a form using this plugin with a card that was just tested elsewhere without trouble. No other error messages are available, but I did just upgrade GF to 1.7.2 and wondering if that has something to do with it.

  5. DewPointProductions
    Member
    Posted 11 months ago #

    laholmes4432

    The plugin author states here http://wordpress.org/extend/plugins/gravity-forms-stripe/ that there are known conflicts "with poorly coded Themeforest themes"

  6. DewPointProductions
    Member
    Posted 11 months ago #

    WendellH - your issue is not the same as laholmes4432. YOu should jump off this thread and go start a new one.

  7. chrome88
    Member
    Posted 11 months ago #

    try enabling AJAX when embedding the form

    [gravityform id="1" name="Payments" title="false" ajax="true"]

    may work, maybe not, but worked for me

  8. bluesignals
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm getting "Invalid credit card number." when testing. Form is embedded just like in previous post:
    "[gravityform id="1" name="Payments" title="false" ajax="true"]"

    error log file shows this error:

    mod_fcgid: stderr: PHP Warning: array_key_exists(): The first argument should be either a string or an integer in /wp-content/plugins/gravity-forms-stripe/stripe.php on line 2384

  9. chrome88
    Member
    Posted 11 months ago #

    don't know if this will help, but i started getting array messages again after putting in a Captcha field. I installed Really Simple Captcha and used the math challenge, after which the array errors disappeared.

  10. benklocek
    Member
    Posted 11 months ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags