WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

string(7) "post-19" has appeared in footer (9 posts)

  1. WillBoss
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi

    This text "string(7) "post-19" " has appeared in the bottom of my blog @ http://www.centuryhits.com. I am at a loss as to what it is and it resides outside of the closing </html> tag. Has anyone any suggestions as to what would be causing this?

    Thanks!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Deactivate all plugins now!

    Something is currently outputting raw data (including MySql queries) within your home page. It isn't obvious when viewing the graphical page but view the page source and look for <ul class='collapsCatList'> and you'll see it.

  3. Nimwit
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi esmi, I'm getting string(8) "post-887" at one of my sites do you know what is causing this on my blog?

  4. Nimwit
    Member
    Posted 5 years ago #

    Sorted it. This plugin is messing everything up:

    WassUp 1.7

    WordPress plugin to analyze your visitors traffic with real time stats, chart and a lot of chronological informations. It has sidebar Widget support to show current online visitors and other statistics. By Michele Marcucci, Helene D.

    Deleted it and removed!

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Thanks for the report. I figured it might be a plugin. Whether it's the same one causing the original problem hasn't been confirmed but it sure looks like it might be.

  6. stvwlf
    Member
    Posted 5 years ago #

    Was on another post earlier today that wound up confirming the Wassup plugin as the source of this problem

  7. wethead
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,

    Yup It was the wassssup plugin.

    See also my post here, I was having the same issues.,

    http://wordpress.org/support/topic/272245?replies=9

    Hope this helps!

  8. wethead
    Member
    Posted 5 years ago #

    My post was called

    [resolved] weird string error. Help Need (9 posts)

    LINK Above post

  9. wethead
    Member
    Posted 5 years ago #

    UPDATE

    SEE THIS post on there forums

    http://www.wpwp.org/forums/topic/wassup-17-causes-error-in-frontend

    Thank you all and sorry I apologize but I missed a debug echo.
    I will upload the new corrected file in a few minutes.
    But if you don't want to download again it, just DELETE line:1859

    DELETE THIS FROM wassup.php (line: 1859 Version 1.7)

    "var_dump($url_wpid); //debug"
    Posted 2 days ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.