WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Strange WP Home Screen (9 posts)

  1. cbeaman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi everybody,

    I am getting a very strange wordpress home screen.

    http://i.imgur.com/6OeGWy7.jpg

    And I have no idea why..? This is only an intermittent problem, but it is quite annoying. If I try later today, it will probably look normal again. Also, occasionally, I can't edit posts. The content will just appear white while everything else on the screen looks normal.

    Any insights onto what might be going on??

    Many thanks!

  2. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    First off, try:

    -deactivating ALL plugins (yes, all) temporarily to see if this resolves the problem. If this works, re-activate them individually (one-by-one) to find the problematic plugin(s). If you can't get into your admin dashboard, try deactivating via FTP or SFTP or whatever file management application your host provides. If applicible, also remember to deactivate any plugins in the mu-plugins folder. The easiest way is to rename that folder to mu-plugins-old.
    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems (because the hooks remain unless plugins completely removed or some plugins stick around in cached files. So by renaming the folder, you break them and force them inactive).
    - To rule out any theme-specific issue, try switching to the unedited default theme for a moment using the WP dashboard. If you don't have access to your admin area, you can switch to the default theme by renaming your current theme's folder in wp-content/themes and adding "-old" to the end of the folder name using via FTP or SFTP or whatever file management application your host provides.

  3. cbeaman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well, I deactivated all plugins and switched themes, and I am still having the problem. Also, in addition to this problem, I have many "broken links" that aren't really broken. When I click on them, they load up just fine in a new window.

    http://imgur.com/JbpZDy4

    Also, all of these issues are very transient. Sometimes they are there, but then I'll log in a few hours later, and everything looks normal again...

    BUT, it seems to be happening all the time now...

    thanks again for the help

  4. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    have you discussed the issue with your hosting provider?

  5. cbeaman
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have not... But maybe that should be my next step...

    Also, this is the screenshot of the post screen. Nothing is showing up?

    http://imgur.com/dcjLkcA

  6. cbeaman
    Member
    Posted 1 year ago #

    I use bluehost by the way, which seems pretty standard as far as hosting goes...

  7. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    try contacting them

  8. cbeaman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just an FYI to anyone... I found the root of the problem. It lied somewhere in CloudFlare. Apparently, the way my site was working was not very compatible with CloudFlare and it was messing everything up. Once I deactivated CloudFlare, all of the problems disappeared.

  9. cbeaman
    Member
    Posted 6 months ago #

    See above for solution

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags