WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Strange issue with image thumbnail (2 posts)

  1. little_kostas
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hello,
    i am having the following issue.
    When i upload lage image files eg.2MB, in the image uploader i get "0 images uploaded", but the image is uploaded inside the gallery.

    What is not uploaded is the thumbnail that is null. I try to make "Create new thumbnails" but i get error "ID:200 a failure occured".

    Also, for this image, i see no dimensions in pixels in the right of the thumbnail.

    I have tried to changed the memory_limit or the file_size_limit but with no luck.

    In my htaccess i have:
    <IfModule mod_php5.c>
    php_value post_max_size 10M
    php_value upload_max_filesize 40M
    php_value memory_limit 256M
    </IfModule>

    I am using wp 3.6.1 and latest nextgen version.

    Any sollutions?
    Thank you

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    @little_kostas: to confirm, you are only having this issue for large files greater than 2MB? If you upload smaller ones, the thumbnails are created just fine? If so, do you know if your hosting company imposes any separate file size restrictions?

    To be honest, it's going to be hard to troubleshoot just via forum. If you like, you can submit a bug report with WP and FTP credentials and we can try to take a look at it.

    http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic