WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Postie
Still the same old problem (8 posts)

  1. 4x4Geocachers
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've been having "non posting" issues with 1.4.4 so I downgraded back to 1.4.3 some time ago.

    I posted to my blog this morning using 1.4.3 and the post appeared on the blog.

    I then upgraded to 1.4.5 hoping that the issues I had with the earlier version would have been fixed.

    Once the plugin was installed, I emailed another post to the blog and then used the "Run Postie" button to determine if it would work successfully.

    Sadly I was greeted with "1 message deleted" (or similar) text on the screen so It's definitely not working for me. - So it's back to 1.4.3!

    I'm not really savvy with this sort of stuff, so really simple, step-by-step instructions on how to debug/fix the issue would be greatly appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/postie/

  2. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you send a sample message that doesn't work to postie-test@devzing.com

  3. 4x4Geocachers
    Member
    Posted 1 year ago #

    You have mail.

  4. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks. Would you mind sending it again, I did see an issue with Postie, but I wasn't able to capture the details.

  5. 4x4Geocachers
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sent.

  6. af3
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi @wayneallen-1 same thing here. Got these two msgs when clicking on Run Postie:

    Checking for mail manually
    This is the postie plugin
    time:1354494857
    Revision: 622321
    Last Changed Date: 2012-11-07 14:50:48 -0800 (Wed, 07 Nov 2012)

    Connecting to mail.****.com:110 (pop3))
    Not deleting messages!
    Not deleting messages!
    memory at start of e-mail processing:73274520
    possible XSS attack - ignoring email
    memory at start of e-mail processing:73274520
    possible XSS attack - ignoring email
    Done.

  7. 4x4Geocachers
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Wayne,

    I sent another message in order to capture the error message, which is:

    Checking for mail manually
    This is the postie plugin
    time:1354509096
    Revision: 622321
    Last Changed Date: 2012-11-07 14:50:48 -0800 (Wed, 07 Nov 2012)

    Connecting to mail.**********.com.au:110 (pop3))
    Mission complete, message 1 deleted.
    memory at start of e-mail processing:31091160
    possible XSS attack - ignoring email
    Done.

    The message was also sent to your test address.

  8. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks. As part of the next release I am significantly changing the XSS logic.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.