WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Step 3 installation failure (12 posts)

  1. cutekangaroo
    Member
    Posted 9 years ago #

    When I get to step 3, it just basically say step 3 and nothing else, any idea?
    mac os x 10.3.x

  2. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Which version of wp ?

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    i'm getting the blank page on step 3...freebsd 5.3 mysql 4.1...php 5.02
    it says wordpress and step 3 then nothing.
    if i go back to the main page i have this:
    Database error: [Table 'wpdb.wp_post2cat' doesn't exist]
    SELECT DISTINCT ID, category_id, cat_name, category_nicename, category_description, category_parent FROM wp_categories, wp_post2cat, wp_posts WHERE category_id = cat_ID AND post_id = ID AND post_id IN (1)
    11/13/2004
    Hello world!
    Filed under:
    Database error: [Table 'wp_db.wp_post2cat' doesn't exist]
    SELECT category_id, cat_name, category_nicename, category_description, category_parent FROM wp_categories, wp_post2cat WHERE wp_post2cat.category_id = cat_ID AND wp_post2cat.post_id = 1
    � site admin @ 10:50 am
    Welcome to WordPress. This is the first post. Edit or delete it, then start blogging!

  4. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Which version of wp ?

  5. tejaaa
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hey podz, I am trying to intall WordPress too and I am getting the same error message at Step 3 and when I go to the main page, I get the same message as above. Is there a solution to this please?

    I am desperate for an answer.

    [Moderated]

  6. Which version of wp ?

  7. tejaaa
    Member
    Posted 9 years ago #

    1.2.2 is the version.

    Somehow this problem is gone now. We created the tables manually.

    Now the problem is, we can post to the blog, but the posts don't appear on the blog main page.

    I have setup a blog at http://itejas.com and have posted 8 posts so far, but cannot see any posts on the main page, apart from the default post.

    Tejas

  8. I can see all of your posts. Try emptying your browser's cache.

  9. tejaaa
    Member
    Posted 9 years ago #

    Yes, fixed it mate. The problem was that some fields in the table were missing and that is what the problem was.

  10. davidrenzzo
    Member
    Posted 9 years ago #

    ??????
    Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in e:\Appserv\www\wp\wp-admin\upgrade-functions.php on line 705
    ??????

    :(

    pls help me

  11. dcaceres
    Member
    Posted 9 years ago #

    I have the same problem:

    Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in c:\wamp\www\blog\wp-admin\upgrade-functions.php on line 705

    I have wampserver

  12. Joshua Sigar
    Member
    Posted 9 years ago #

    Search the forum with that error message.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.