WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Static pages blank (13 posts)

  1. austinandrew
    Member
    Posted 7 years ago #

    I've been using WordPress for a couple years now. Something just happened that I can't resolve. My static pages (e.g. "about") suddenly show up blank. I suspect this is a mod-rewrite issue, but I'm not sure how to fix it. I tried updating my permalink structure but the pages are still blank.

    For example, see http://domainnamewire.com/about/

    The rest of my blog is working fine

  2. Ryan Fitzer
    Member
    Posted 7 years ago #

    Did you alter your page.php file at all?

  3. Ryan Fitzer
    Member
    Posted 7 years ago #

    Or anything for that matter?

  4. austinandrew
    Member
    Posted 7 years ago #

    I added a line in page.php for a social bookmarking plugin, but have since deleted it. Is it possible there's a blank line or something that's messing this up?

  5. Starkmann
    Member
    Posted 7 years ago #

    interesting that your links page works. Any reason why this one should be different from the other pages?

  6. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    Yes, the reason must be that the links Page is using a different template! Which also brings us closer to the solution: there is something wrong in your general Page template (page.php) since the Pages that are supposedly using that deafult template are not displaying: Contact, About.

    So, my guess is: there must be some faulty code in the page.php template file.

  7. austinandrew
    Member
    Posted 7 years ago #

    Thanks. Here's my page.php:

    [long code moderated]

  8. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    Don't post long code here - especially if you don't use the proper way...
    Paste it to http://wordpress.pastebin.ca and post back with the URL

  9. austinandrew
    Member
    Posted 7 years ago #

  10. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    Try this: http://wordpress.pastebin.ca/233503
    There was some missing code around lines 29-30.
    (Warning: I am not a coder, so no warranty that will work - though you may be lucky...)

  11. austinandrew
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hmmm..made the changes but it's still coming up blank. Any ideas?

  12. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    Oh, man, what did you do with that template? A lot of php lines are not closed, like this one:
    <?php
    the_content(__('(Read the article)')); ?>

    The ?> at the end is missing!

  13. austinandrew
    Member
    Posted 7 years ago #

    tada! that was it, the missing close tag. It must have been deleted when I added a plugin line earlier.

    Thanks for your help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic