WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Static Front Page and Blog for Posts (Posts do not show up) (5 posts)

  1. natz1919
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    I already set my Front page as a static page and use /blog for my posts. However, my posts are not appearing. It will give me an error (i don't know what error this is) but it will load a page related to my webhost which is bluehost.

    However, I also tried using /news/ for my posts and it works. I don't understand why it will not show up if i use /blog/ for my posts.

    my website is http://www.cebu-properties.net

    and I am using WP 3.4, using HeadwayThemes 3.2.2 for my themes.

    What seems to be the problem? am I missing something? What's the solution for this?

    Please advise.

    Thanks.

  2. cjc1867
    Member
    Posted 2 years ago #

    What have you got on your blog page within WordPress? It should be blank.

  3. natz1919
    Member
    Posted 2 years ago #

    this is the screenshot of the error:
    http://img708.imageshack.us/img708/979/errorbfs.png

  4. raskull
    Member
    Posted 2 years ago #

    Make sure you have a page named "Blog", and that its slug is "blog", and that that page is assigned as the page for posts...?

  5. natz1919
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have already done that. I think the problem has to do with permalinks, if I change it to default it will work under /blogs/ but if I use another permalink structure under /news/ it will work. I don't know how to get this fixed

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic