WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Tweetable
SSL/https problem with chrome in backend (1 post)

  1. TCM1003
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey,

    I use google chrome and a https connection for my backend. Everytime the browser tells me there are some "unsecure" connections in javascript, which won't load until I load them anyway manually (but this only for the current tab and current session).
    There's no way like in firefox to save this option.

    In the javascript console there's a hint at the twitter plugin, which tries to load the loading-animation and other ressources through a "unsecure" connection (http://mysite) instead auf through ssl/https.

    [blocked] The page at https://*mysite*/wp-admin/ ran insecure content from http://*mysite*/wp-content/plugins/tweetable/admin_css.css?ver=3.4.2.
    [blocked] The page at https://*mysite*/wp-admin/ ran insecure content from http://*mysite*/wp-content/plugins/tweetable/admin_scripts.js?ver=3.4.2.
    The page at https://*mysite*/wp-admin displayed insecure content from http://*mysite*wp-content/plugins/tweetable/images/page_link.png.
    The page at https://*mysite*/wp-admin displayed insecure content from http://*mysite*wp-content/plugins/tweetable/images/loading.gif.

    Until I load it manually I can't use the twitterbox in dashboard, it won't send any data to twitter.
    After reload with ignoring the unsecure connections it sends the tweets right, but the loading-animation won't stop. I reload the dashboard myself after that and everything is okay.

    Is there anything you can do to help?
    I don't want to change any code by myself to fix this.
    Other plugins work with ssl withouth problems. :-(

    http://wordpress.org/extend/plugins/tweetable/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic