WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Spanish localization won't work (3 posts)

  1. arsanchez74
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hi there,

    I've just installed a fresh copy of WP 2.0.3 from the tarball, in a separate subdirectory of my blog host (for you to check). Then I've downloaded the es_ES.mo file from the lang repository, installed it into "wp-includes/languages" and finally edited /wp-config.php to say "define ('WPLANG', 'es_ES');"

    Problem is changes were not reflected. I've been searching through the forums and noticed the default theme is not gettexted so I got a version from Maira and installed it: It didn't work, either.

    Then I tried the Classic theme, which also is gettexted: still no results at all.

    Can you please point me into the right direction?

    My host is http://www.bluehost.com, and the test blog is at http://ciudadsusceptible.com/ciudad/

    Thanks!

    Adrián.

  2. yosemite
    Member
    Posted 7 years ago #

  3. arsanchez74
    Member
    Posted 7 years ago #

    Yes, I guess it's a BlueHost limitation since everything is fresh and there's only two simple steps -that I know of- to get it running: installing the .mo and setting WPLANG.

    It doesn't work, though. I have been echoing several variables here and there, and the proper settings do take place: i10n.php functions seem to get the proper .mo file location and setting from wp-config.php, but there's simply no translation.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic