WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Twenty Eleven
[resolved] Space under navigation and right navigation not showing (7 posts)

  1. satumaa80
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello!

    I've just started using WordPress. I would want to use Twenty Eleven but am having prolems. There is a lot of space between top navigation and the title. It wasn't there when I started using the theme.

    I removed the content from the right navigation and now although I drag the content back there it isn't showing on the website. What am I doing wrong? I'm not that technical, please could someone help me please!

    Best regards, Satu

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Without a link to your site, it's pretty impossible to offer much help...

  3. satumaa80
    Member
    Posted 1 year ago #

    Oh sorry, here it is: http://www.we-love-lapinjarvi.com. There isn't much content yet...

    Thanks in advance!

    PS. I've been thinking of switching to another theme and deleting this theme and then downloading the theme again. Would this help?

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Looks like you'll need to add CSS, but make sure you do-so in either a Custom CSS plugin, or a Child Theme stylesheet.

    The CSS you could try is;

    .singular.page .hentry {
     padding-top: 0;
    }
  5. satumaa80
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Andrew and thanks for your help. This coding thing is getting too difficult for me. I tried this:
    - I switched into another theme
    - I removed TwentyEleven
    - I downloaded the theme again

    But although I did this, the changes I made are still visible.

    I guess the main problem is the right navi. When I removed all the widgets from there, the site broke and that is making the space above the title. I have draged and draged widgets back to right navi but they won't show on site.

    Do you know what is the easy way to unistall and istall the theme and get back to the starting point? Do I need to install the whole wordpress again?

    Thanks!!!

  6. satumaa80
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello!

    I re-installed WordPress and now the theme is working properly. The main problem was when I removed all the widgets from right navi and the site broke. Although I draged widgets back there they wouldn't go live and the site was broken.

    Thanks and have a nice week!

  7. satumaa80
    Member
    Posted 1 year ago #

    No, the problem actually is if you choose the frontpage to show page, not article! When I've chosen page, the right navi disappears and when I choose article, the right navi is there. Very strange...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic