WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] ** SOS! Site down!! ** (2 posts)

  1. inge12
    Member
    Posted 2 years ago #

    After successfully upgrading to WordPress 3.3 and then to theme Weaver II Pro 1.0.4, I installed the Easy-theme-and plugin upgrader because someone on the Weaver forum said it worked with 3.3, and the recommended upgrade to Weaver II Pro 1.0.5 was through the Easy theme upgrader.

    I attempted the upgrade, but got the message that the file was too big -- being over 1500 KB (It is 1,761 KB).

    My site pages went blank after that, but I'm not sure whether the plugin caused that, or what.

    I can login and work in the admin interface, but all public pages come up blank. The code for the posts is visible, but the preview comes up blank.

    What kind of thing could cause this problem?

    I have disabled the Easy Upgrade plugin, but that didn't seem to make a difference.

    Site is http://ssnet.org/
    It's normally a very busy site, especially on Thursday evenings and Fridays!

  2. inge12
    Member
    Posted 2 years ago #

    I found the problem. It was indeed the upgrade attempt of Weaver Pro II. The attempt to use Easy-Theme upgrade wiped out the version of Weaver Pro that was active, and the site defaulted to 2011 (supposedly), and that theme wasn't even installed.

    When I reactivated an older Weaver theme, everything was/is fine.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic