WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Sorry, no posts matched your criteria (9 posts)

  1. FairlyClever
    Member
    Posted 9 years ago #

    Alright, I installed wordpress on my domain, http://fairlyclever.com and I got that message. When I installed it on my other domain in a subdirectory /blog it worked just fine. So, I copied all those files and changed the site url and blog url settings and the config and still got that error, any help?

  2. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    "There doesn't seem to be a wp-config.php file. I need this before we can get started. Need more help? We got it. You can create a wp-config.php file through a web interface, but this doesn't work for all server setups. The safest way is to manually create the file."
    That's what I see now ?

  3. FairlyClever
    Member
    Posted 9 years ago #

    I just fixed that, check it now. :\

  4. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    fairlyclever:
    "test Entry
    Posted in the
    Fatal error: Call to undefined function: time_of_day() in /home2/fairly/public_html/index.php on line 49"
    Are you running these as completely separate blogs ?

  5. FairlyClever
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hmm, where are you getting that error, as I don't see it.

  6. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

  7. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Firefox here ... could be the cache, yes.

  8. FairlyClever
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hmm, it works I had to restart :-D Thanks for your help. I'm so glad I switched to wordpress!

  9. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    I have this same problem on one of my computers. I have 2 systems running XP and 2 running Linspire. 3 of the systems can view posts just fine. One of my XP boxes however will not. I get the "Sorry, no posts matched your criteria." Doesn't matter what browser, doesn't matter if I restart. Just something on this computer will not pull up posts. I can't figure out why it's specific only to this one computer. Happens on Opera, IE and Firefox.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.