WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

something is causing site to break.....any help? (12 posts)

  1. tonyfloyd
    Member
    Posted 6 years ago #

    hi all....

    need some help...my site seems to just have broken...no idea what is causing this....

    http://www.italianhomerecipes.com

    home page does not load properly...all other pages are fine....

    any ideas?

    thanks
    tony

  2. DanPhalen
    Member
    Posted 6 years ago #

    Tony,

    In looking at your source code, your "primarycontent" div statement has both an id and a class declaration. Nothing in your CSS files that I could find for either one, nor for "current-content" either. Without seeing your template files, it's hard to tell what broke.

    Dan

  3. tonyfloyd
    Member
    Posted 6 years ago #

    what do u need to see my template files dan?....can i e-mail you?

  4. tonyfloyd
    Member
    Posted 6 years ago #

    someone mentioned to me it could be this.....?

    <script type='text/javascript' src='http://www.italianhomerecipes.com/wp-includes/js/tw-sack.js?ver=1.6.1'></script>

  5. tonyfloyd
    Member
    Posted 6 years ago #

  6. tonyfloyd
    Member
    Posted 6 years ago #

    can anybody please help?

    would appreciate it!

    thanks
    tony

  7. ClaytonJames
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hey!, Tony!

    First off, thanks a lot! Sixty seconds on your site, and I've manage to completely salivate all over my entire keyboard. The colors... the header images... I'm suddenly starving!

    Anyhow, when I click on a recent post, I get the "Home" page and the post with no problem. Are you sure that the settings in your dashboard did not get changed somehow? Just to make sure you have the obvious covered, navigate to Dashboard > Settings > Reading, and just make sure that your front page display is set to "Your latest posts", and not a static page with "About" as the front page selection. I know it's basic, but it's a place to start.
    I hope you get it fixed ok, 'cause you just made my bookmarks. I'll be back for the Linguine!!!

    Good luck!

  8. tonyfloyd
    Member
    Posted 6 years ago #

    Clayton.....lol...thanks!....too bad the home page doesn't load properly so you and everybody else can get to enjoy all my recipes!.....i have spent the last 3 days trying to figure out what is wrong with my site....i have set the reading back to latest posts.....all other pages load fine...including each individual recipe...etc...however...the MAIN page...HOME does not load properly....the whole body content...right sidebar...footer...are gone.....is it a javascript issue?..i have no idea how to fix this.....any suggestions...please??

    thanks
    tony

  9. ClaytonJames
    Member
    Posted 6 years ago #

    I just revisited your site, and I now see what you are talking about. Your frontpage is now "Home" whereas it seemed to be "About" earlier, and It does indeed look like it may be a template/theme issue. Everything except your left sidebar is gone, footer and all. Dare I ask if you have a recent backup? I am completely unfamiliar with the K2 layout. I hope you get it resolved. I suppose if it has happened without making any major recent changes, you might start comparing the original K2 Beta Two svn theme files to your current files in an attempt to locate any corruption.
    I'm sorry I was not of any real assistance.

    ..But you're still in my bookmarks!! Good luck to you.

  10. tonyfloyd
    Member
    Posted 6 years ago #

    thanks clayton....i had backup plugin installed....removed it like a month ago...so i do not have a most recent backup......i have no idea what the heck could of happened to this site....this stuff drives me nuts....

  11. tonyfloyd
    Member
    Posted 6 years ago #

    is there anybody capable of helping me with this issue?

    anybody???

    thanks
    tony

  12. tonyfloyd
    Member
    Posted 6 years ago #

    would appreciate some help.....cannot figure this out...i currently have set site back to static to temporarily solve issue...for direct contact u can e-mail me at tonyfloyd@aol.com

    thanks
    tony

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.