WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WooCommerce Predictive Search
[resolved] Some times get "-1" in search result dropdown (8 posts)

  1. Denish
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Steave

    First of all, Thank you for your great work.

    Some time (not all the time), i am facing strange problem, When i type product name, i am getting -1 value, i don't know why?

    so, if i type "mack" search text box
    then in dropdown, "-1" is displayed

    http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce-predictive-search/

  2. Steve Truman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @denishvachhani

    Thank you for letting me know about that - have done some testing and as you say it is there sometimes and not others - looks like an ajax error - will sort it out and push the fix as an update tomorrow.Thanks again.

  3. Steve Truman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @denishvachhani,

    Actually I can't reproduce that error - I think it must be an ajax conflict with the theme you are using or a plugin? We would like to have a look at it for you if you like? If so please set me up temp wp_admin and ftp access accounts and email the creds via the a3rev contact page.

    As soon as we have sorted it you can delete both accounts - thank you.

  4. sireneweb
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, i get the same bug some times :) maybe a problem with cache

  5. ufulu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Steve,

    I must say I really like Predictive Search Pro, especially the 2.0 Version rocks, but I also get the -1 issue on a very regular basis across all browsers. Strange thing is at times for me the search works like it should in firefox and for my mate running firefox on another machine it doesn't. This is really annoying and I hope there is a fix of some sort.

    Thank in advance for your support.

  6. Shibumik
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Steve -

    Has this issue ( the -1 response) been fixed yet? I would like to purchase to pro version but need to know this issue has been corrected.

    I love this plugin - nice work.

  7. Shibumik
    Member
    Posted 1 year ago #

    I figured this one out - at least for one plugin that can cause issues.

    If you're using Better WP Security plugin, turn the Enforce Login SSL OFF. This should correct this issue.

  8. newmedia85
    Member
    Posted 11 months ago #

    Is there any solution for this? I keep getting the -1 result and it's very annoying! I'm using the PRO version!!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic