WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Some categories not showing up in menu editor (5 posts)

  1. maycontainweasel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi guys

    I'm building a real estate website which has about a 100 categories,
    the structure is mainly a parent and then 10 or so children per parent

    some of my categories are not showing up in the categories widget in the menu editor.. to allow me to be add them to the menu

    this only happens with CERTAIN names though, one category has 10 items, but only 4 will show up in the widget.. and ONLY those four no matter which order i add them in? - i constant delete and re add them and only those four are showing up.. i've tried changing slugs and order.. i can't change the names though..

    does anyone have any idea what might be happening here?
    this is confusing as hell.. s there something they might be conflicting with in the db?

    Thanks

  2. maycontainweasel
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://www.topofthemorning.co.za/category-issue.jpg

    i redid the whole menu with a fresh installation, the exact same problem is happening
    its a monster of a menu i think there are probably too many items,
    but this is exactly what my client wants.. any ideas? plz help

  3. zydesigns
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm working with a site with this exact issue. Although I would also add that by now when I try to just move two categories that are already in the menu I'm getting (just swapping positions) I get the below error. This is WP version 3.5.

    I get the below errors from hitting save on the menu editor. Consecutive errors are from me hitting the refresh button.

    Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/content/05/6576905/html/wp-includes/cache.php on line 289

    Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/content/05/6576905/html/wp-includes/cache.php on line 404

    Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/content/05/6576905/html/wp-includes/link-template.php on line 276

    Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/content/05/6576905/html/wp-includes/link-template.php on line 0

    After an hour or so I come back to try the above again and got the below error.

    "Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Apache Server at example.com Port 80"

    Hitting refresh on that error screen brings up the below error.

    Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/content/05/6576905/html/wp-includes/plugin.php on line 167

    There isn't much reported on this issue that I could find out there. Have you been able to get past your reported problem?

  4. photocoen
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same issues. In my case all the way at the bottom the children of the category topics reside, but when I add them to the menu, they don't work. They should show under the parent. Why isn't that the case?

  5. Andrew Bartel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Zydesigns and photocoen please start your own threads. Despite any similarities in symptoms it's quite possible your issues are very much different.

    Weasel, if you go to the 2nd and 3rd pages in the categories meta box (right image) those child categories aren't available still?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic