WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Flare
Social share count not updating. (15 posts)

  1. thelaw84
    Member
    Posted 12 months ago #

    Hi there.
    I freaking love this plugin and haven't seen a social sharer come close to how it looks.

    But the social media share count doesn't update when you open a post.

    All share counts will show as zereo, but when you hover over each one it gives the real number.
    If I force refresh, the numbers then appear correctly. Very odd.

    site http://drumtrip.co.uk
    Example post: http://drumtrip.co.uk/mixes/history-of-dillinja-mixes-by-the-law/

    Would love to be able to continue to use Flare.
    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/flare/

  2. khleomix
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm having the same problem. Did you find anything from your end?

  3. thelaw84
    Member
    Posted 11 months ago #

    Nothing at all but I have seen it happening elsewhere online too.
    This article is one example
    http://blog.getpostrocket.com/2013/04/infographic-facebook-edgerank-102-understanding-how-news-feed-stories-are-filtered/

    I think its a caching issue somewhere along the line. I just F5'd the above URL after viewing it earlier this week and the share count went up by over 100.

  4. pamdyer
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm experiencing the same issue:

    - In Firefox, the counts show up when the page is reloaded
    - In IE, they work fine
    - In Chrome, the counts never update, but they're visible when you hover over them

    Here's my site: http://www.pamorama.net

    Has anyone found a workaround?

  5. marissabracke
    Member
    Posted 10 months ago #

    Same issue here as well. And whether the counts are showing correctly changes too... for example, last night my most recent post's flare counts were all displaying correctly (viewed in Chrome). This morning, on the same post (same browser) they're all showing as zero but displaying correctly when you hover over them.

    My site: http://marissabracke.com

    Hoping for a fix or workaround soon!

  6. Jason Manheim
    Member
    Posted 10 months ago #

    Similar issue. Everything is fine except Pinterest (on my site and other sites using the plugin). The count shows zero but when hovered over the correct count is shown (but isn't added to the overall share count).

  7. AppDucate
    Member
    Posted 10 months ago #

    Same issue here, I just installed the plugin. It looks amazing and I wish I could get it to function properly. When I hover over an icon it shows the correct number. However it still shows zero flares.

    i've reset the caches and permissions and still nothing. Any assistance would be greatly appreciated.

  8. AppDucate
    Member
    Posted 10 months ago #

    Seems the developers have a site setup with a couple plugins they are working on. You need to vote on the one they make or work on first. Flare needs your vote! Also they have a lot of other really cool concepts.

    Here's the voting page: http://filament.io/applications/flare

  9. veron.ltd@gmail.com
    Member
    Posted 10 months ago #

    Same thing here... although I think it might be
    my cashing plugin...

    not really sure though, since it shows count on hover...

    Pretty weird... I hope someone jumps in quick and clears the issue.

  10. Jason Manheim
    Member
    Posted 10 months ago #

    I don't think that's how it works, @AppDucate. The plugin is already made and listed in the WP repo. Having to vote to get a listed plugin to work correctly would be terrible. :)

  11. pamdyer
    Member
    Posted 10 months ago #

    In my case, I know for sure it's not my caching plugin. I use WP Super Cache with MaxCDN. I deleted my cache over and over, both in WPSC and MaxCDN, and old posts still showed share counts of zero, even after waiting several days for the data to be pulled in. Flare is a beautiful plugin, but I have disabled it until this issue is resolved.

  12. plake777
    Member
    Posted 10 months ago #

    Nice plugin, but I am having the same issue.

    I am using W3 Total Cache and ruled this out by deactivating it for a bit and still the counts would not update. Tested across Chrome, Firefox and IE with same results. If I leave the page and come back to it the counts update.

    I would like to continue using, but thinking about going back to Jetpack's sharing until this is resolved.

  13. MichelHoogland
    Member
    Posted 10 months ago #

    I has this problem also with another plugin that update 1x in the 24 hour ... but when you go too settings save the plugin again, clear your cach it update the count directly ... I have tested it with this plugin and it worked also :)

    Maybe same technick :)

  14. praveenR
    Member
    Posted 8 months ago #

    I observed that in my site if i deactivate w3 total cache it works fine or else i have the same problem.

  15. plannerugm
    Member
    Posted 8 months ago #

    Oh i have some problem..
    But it works in one of social media.
    This is http://lexmove.com

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic