WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social Media Widget
Social Media Widget - Links not working (4 posts)

  1. jessica torres
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I don't know why but my links aren't working. Instead of: http://www.facebook.com/commnation the link that displays on my website is http://www.commnation.com/blog/http//:facebook.com/commnation.

    Can you please tell me what I have to do?

    Many thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-media-widget/

  2. brianfreytag
    Member
    Posted 1 year ago #

    You have the : after http//

    Change it to http:// and you'll be good.

  3. cclaybaker
    Member
    Posted 1 year ago #

    That didn't fix mine. It seems as though it's automatically putting the blog URL in front of the social media URL. For example, on my widget settings for Facebook, I've got http://www.facebook.com/ibodywellness.

    When you click on the FB social media icon on our website, wwww.ibodydirectory.com, instead of taking you to our FB page, it takes the user to a 404 page with this URL, http://ibodydirectory.com/www.facebook.com/ibodywellness.

    Is there a setting I'm unaware of that I can select to NOT add the blog site domain in between the http:// and the http://www.facebook.com/ibodywellness?

    I searched in the CSS, but couldn't find anything there either. I appreciate any help you can provide.

  4. brianfreytag
    Member
    Posted 1 year ago #

    cclaybaker:

    If you have any caching plugins, please clear it. If I go to any page except your front page, the URLs are correct. This leads me to believe your front page has some caching going and it didn't clear and update it after you changed your URLs.

    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic