WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Flare
Social Icons are misaligned and side bar no appearing (6 posts)

  1. desrve
    Member
    Posted 1 year ago #

    image link
    Greetings!

    I just recently installed the Flare Plugin and I'm encountering two problems:

    1. When I hover over the social icons, they are misaligned. For example, my twitter and facebook icons are next to each other. When I hover over the twitter icon, nothing appears but when i hover over the facebook icon, the twitter "follow" button appears. What could be the problem?

    2. The floating social side bar does not appear in my posts, even if I already enabled in it the settings tab

    Thank you for any help!

    Regards,
    Nigel

    http://wordpress.org/extend/plugins/flare/

  2. binti
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problems. Floating social thing doesn't work and the widget only gives me empty divs:

    <div class="flare_widget" id="flare_widget-4">
    <div class="flare-follow">
    </div>
    </div>
  3. Frederick Townes
    Member
    Posted 1 year ago #

    Are you guys using minfiy in W3TC?

  4. scottharrell
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I am using minify in W3TC and am having problems with the Flare plugin, Frederick.

    My issue is that the social icons do not load on top of the button and it would appear that some other functionality is missing.

    I can hover over a blank button and get the correct share pop-ups and functionality. I tried to disable the minify functionality, but of course that opens up a whole new ball of wax altogether.

    Do you have any suggestions/solutions/setting mods or is this strictly a Flare development issue?

    I've uninstalled Flare at this point from http://officeless.com for aesthetic reasons but would like the opportunity to use it.

    Thanks!

  5. athousandguitars
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've also just recently encountered this. Had Flare working perfectly up until a few days ago.

    I don't have W3TC or anything like that running. Any ideas?

  6. Lasso the Moon
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same problems. I had deactivated my Digg Digg bar, but had accidentally left my Pin It Plugin running. When I shut down both Flare started working properly. I hope you all are able to figure out a solution as well.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic