WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social Connect
Social Connect does not work at all (20 posts)

  1. ladyrassilon
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    So i'm trying to use Social-Connect on WordPress 3.1, but I'm not getting anywhere,.

    I've tried installing it under social-connect, and wp_social_connect I've tried modifying the file so it points to /user.php rather than /registration.php but all I get is each of the links saying javascript:// (chrome/firefox) or just // (safari)

    I feel like I'm doing something stupid, but have no idea what I'm doing wrong,

    I'm also using the modularity lite theme, but that shouldn't worry about a login button...Any help that can be offered would be most appreciated...

    From
    Gemma

  2. ladyrassilon
    Member
    Posted 3 years ago #

    I mean the login form is separate...

  3. Tyler Regas
    Member
    Posted 3 years ago #

    I hate to ask this, but did you add the widget to your sidebar? I have it working on WP 3.1 with BP and S2members just fine without having to tweak any code (aside form appearance).

  4. noyz319
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm having the same issue, this plugin does not work at all. The various icons all show up on the wp-login screen, but all point to 'javascript://' and do nothing when clicked on. I ran the diagnostics option the plugin has and it says everything is good to go, but something is obviously wrong with this thing.

  5. noyz319
    Member
    Posted 3 years ago #

    Okay i figured it out, unfortunately this social-connect plugin seems to be incompatible with the very popular 'white-label-cms' plugin. Once I deactivated the white-label-cms plugin, then the http://javascript urls began opening their respective pop-up windows for each sign-in.

    With both plugins running, the 'connect with' buttons work on individual posts, sidebar widget (which i do not want to use), but fail on the all important wp-login screen while white-label-cms is activated alongside social-connect.

    Seems like this is something that could be corrected, since the similar janrain and gigya social login plugins have the same 'pop-up' functionality, but for some reason work fine alongside white-label-cms. Any help would be much appreciated, as this plugin seems like a great simpler alternative to other similar but bloated plugins.

  6. thenbrent
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Thanks for determining the issue. We'll be releasing a new version soon so I will look into this before we make that release.

  7. thenbrent
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    The problem is that White Label CMS is replacing the entire login form (unnecessarily).

    As a quick fix for the problem, you can remove this line from wlcms-plugin.php:
    window.onload=loginalt;

    I've contacted the devs to request they make appropriate changes. You can second the request if you like here: http://wordpress.org/support/topic/plugin-white-label-cms-social-connect-incompatibility?replies=1#post-2029251

  8. ezrabutler
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    I am not using white-label-cms, and it doesn't work for me either.

    I am running WordPress 3.1 with a port of P2 using the "Login with AJAX" plugin. (http://www.statifics.com). I am able to see the icons below the plugin,
    but: the Facebook sends me this error:

    {
    "error": {
    "type": "OAuthException",
    "message": "Invalid redirect_uri: Given URL is not allowed by the Application configuration."
    }
    }
    The Twitter (if I'm logged in to twitter already) doesn't log in. It just opens up the site in a little rectangular box in the upper left quadrant.

    Please note that I am using Social Connect out of the box with only including the correct keys and codes from FB and Twitter.

    Thank you.

  9. markusdrake
    Member
    Posted 3 years ago #

    The URL you are trying to redirect the user to is being denied by the application.

    For example, this usually occurs when your application's url is (domain.com) and your redirect uri is (sub.domain.com) or even (domain.net).

    I would verify all your settings are correct in the Facebook Developer App and try again.

  10. fs4icom
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello!

    I am using Social Connect plug-in into my http://www.fs4i.com website.

    But when user redirect after given their details from FB, Twitter or Google it redirect to my site "undefined" (404) page !

    I checked all settings but still not found solution!

    Can anyone help me please ?

    Waiting for your support,

    Regards,

    Siddharth

  11. louiseb
    Member
    Posted 3 years ago #

    The twitter and facebook logins are working for me, but the other 3 bring up the "not found" page. Can someone explain how to "Rewrite Diagnostics"?

    I'd also like to know how to move the icons above the name/email login, so people see there's an easier way to login. Thanks!

  12. TundraSoul
    Member
    Posted 3 years ago #

    The plugin seems to work well on the register form. However I have no icons showing up out on the post page, just the text appears.

    Suggestions?

  13. Ojster
    Member
    Posted 3 years ago #

    I do not have a white-label-cms installed and neither any other Login form plugin. I have the latest version of WP (3.1.3) and of the plugin.

    Social Connect shows the icons on the login page, but if I click them, nothing happens... It is the same on the registration page. The test in the admin area works fine and I get no errors anywhere.

    The icons do not however appear in the comments login area...

    My website address is: http://www.udobnoposvetu.si

    Any ideas what might be the cause?

    Thanks and best regards,
    Peter

  14. geodanny
    Member
    Posted 3 years ago #

    There is a potential fix for 404 errors --> have your hosting provider whitelist your domain on mod_security.

    I was getting 404 errors using the diagnostic URL at the bottom of the Social-Connect config page in WP and when when using Y!, Google, and WP.com.

    For me, Y!/G/WP.com would authenticate properly and pass the user back to my web site where they then would get a 404 error. I know this because the 404 page URL would have all the data from the third party including first name, last name, and email. You can see if this is the case for you by highlighting all text in the URL and pasting into a text document.

    My hosting company is Host Gator. I use WP 3.2.1 and Social Connect 0.7.

  15. louiseb
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm with Hostgator also. Thanks for the info!

  16. marcelkraan
    Member
    Posted 2 years ago #

    It works great
    You need also fill in the WEBSITE lower at the facebook APP
    The questions are under this link at the bottom
    "Select how your app integrates with Facebook"

  17. richard.b.leivdal
    Member
    Posted 2 years ago #

    trying to use Social Connect on my site, all the icons show up as designated, but all of them point to javascript:void(0);

    I've changed everything in my Facebook App profile, and checked all my settings through my dashboard. Is there something I am doing wrong?

  18. rue_kompa
    Member
    Posted 2 years ago #

    At my site 'Suck The Fystem 'The Icons are working on my wp-login; however, on my custom register page and on the comment forms the icons are Visible, but not clickable.

    I have exercised many options and dug through every forum, and finally.. I have to ask.. any thoughts?

    I tried: renaming social-connect folder as recommended to wp_social-connect, looking through ui.php, tried deactivating all the plugins and widgets(adsense, all other social plugins) and nothing is working.

    The icons just won't click..

  19. thenbrent
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @rue_kompa, the JavaScript is not being loaded on your custom login page. What are you using to create the page? I will try to make social connect compatable with it.

    @richard.b.leivdal a similar issue, what other plugins are installed? Where are the icons being displayed? Something is preventing the social connect JavaScript from being output.

  20. colin.gardom
    Member
    Posted 2 years ago #

    Social conect V 0.9
    Worpress V 3.3.1

    Has anyone got Social Conect to work with phpBB and the wordpress plugin WP phpBB Bridge?

    Without SC when you login you get directed to phpBB and login there, it then sends you back to wordpress. Both are then connected. Registering with one does both.

    If you logout and try to use SC it connects to Google/FB etc but doesn't refresh and log you into WP. I'm guessing because of the way the phpBridge works it's not possible to use both. If anyone know otherwise or knows of a similar plugin/mod for phpBB (a social connect) I'd appreciate it.

    Cheers - Colin G.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic