WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Easy2Map
[resolved] Small Problem With Apostrophe in Markers (6 posts)

  1. Sarah Gooding
    Member
    Posted 1 year ago #

    There seems to be an issue with hovering over the markers when one has an apostrophe in the name. For example, this is what I see (Diane’Floral Designs) instead of Diane's Floral Designs. Is there a way I can fix that on my end? Or is it a bug with the plugin? Otherwise everything works great!

    http://wordpress.org/extend/plugins/easy2map/

  2. stevenellis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Sarah

    Our apologies for this issue, we will let you know when it has been resolved. Thanks for letting us know!

    Best,
    Steve

  3. stevenellis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Sarah

    Just to let you know - the issue you raised has been fixed in the latest version of the Easy2Map plugin.

  4. stevenellis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I am marking this as resolved - please let me know if you have any further issues.

  5. Sarah Gooding
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just tested and the update and it doesn't seem to solve the issue. Here's a quick screenshot of it the problem:

    http://tinypic.com/r/ofoi9j/5

  6. stevenellis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Sarah

    Sorry to hear that. Would you mind perhaps deleting the marker and re-creating, and see if the issue persists? I have just created a marker with Diane’Floral Designs as the name and description, and it works fine, so I am a little stumped!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.