WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slow site, almost fixed, I need little help (6 posts)

  1. vekkata
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, i use W3 Total Cache, it's awesome plugin. Here my problem:
    (test with pingdom.com )
    - the problem --> http://i.imgur.com/ggooM.jpg
    - details --> http://i.imgur.com/z1Rjk.jpg
    - when i click on the link --> http://i.imgur.com/IlTB8.jpg

    My blog --> http://easy2weightloss.eu

    I have Uncheck "Prevent caching of objects after settings change " from Browser Cache. Didin't help at all.
    Anyone know how to fix this problem ?
    Thank you very much !

  2. bitnbytes
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had a problem with slow response regarding w3-total-cache. I wrote up my experience at the following link:
    http://www.zebulak.com/zebulak/2012/03/w3-total-cache-performance-test/
    My site is a little slow due to the fact that I am running a 256mb slice. Give it a minute, you'll get there.
    Good luck.

  3. vekkata
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have this done. It didn't fix my problem. What shall i do ? :/

  4. vekkata
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here more details for the link im "fighting" with.

    http://i.imgur.com/QV0zI.jpg

    When i try to find this file in my File Manager, I can't locate it. It seems file does not exist. Trying to fix this all day. Anyone can give me some tips ?

  5. bitnbytes
    Member
    Posted 1 year ago #

    So in a nutshell this is how I see the problem:
    Somthing on your website is trying to use the following file:
    easy2weightloss.eu/wp-content/w3tc/min/c4573/default.include.c9cf10.js
    but it cant be found so pingdom.com or the site hangs.
    And there are other mystery files that cannot be found.
    I have w3tc installed on two websites and I have no files of the type default.include.xxxxx. nor do I have any directories under the directory "min". But you may have enabled different options in your w3tc cache settings thus accounting for the differences. Without system access this would be difficult to find, if at all.

    1. You might try to test your site using blitz.io and see if you get the same results. Maybe the problem is with pingdom.com and not you. Your site does not seem particularly slow to me. But that is a subjective observation.
    2. You might try removing the w3tc cache plugin and resinstalling it.

    Other then that I have no othe ideas. Good luck.

  6. vekkata
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you very much for your help !
    I added also:
    - WP Super Cache
    - Quick Cache
    - Hyper Cache Extended
    - DB Cache Reloaded Fix

    I think now everythings work fine.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic