WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WPsite Follow Us Badges
[resolved] Slow, and not communicating with FB? (2 posts)

  1. Annette Schulte
    Member
    Posted 3 months ago #

    I have placed this widget in the footer of our company page. Setup was easy, and presentation is clean. However, the buttons are slow to load on the page for anyone besides admin. FB button may not load at all.

    Also, the Facebook button does not appear to be communicating with FB; it does not reflect the number of likes we already had, only those clicked at the website after installation of the widget.

    https://wordpress.org/plugins/wpsite-follow-us-badges/

  2. kjbenk
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Hello Annette,

    I am sorry to hear about you problems, but I will sort them out for you, don't worry. I went to your company page (http://www.mmsconsultants.net) and I could not find our widget (WPsite Follow Us Badges) anywhere. I am not sure if you deactivated it or something, but I cant seem to find it.

    Without seeing the widget on your site I cant give you a good answer, but I can say that sometimes the FB button may load a little bit slow. I have noticed this myself, but to my knowledge this is a FB issue. We will definitely look into how to solve this problem for you, but it would help if I could see a working copy of our plugin on your site. This makes solving the problem much easier.

    Thanks,

    Kyle

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic